Tweede helft afgelopen, Bayern München 3, Borussia Mönchengladbach 1.
  • 90' +3
    Corner voor Bayern München. De bal gaat via Nico Elvedi over de achterlijn.
  • 90' +3
    Doelpoging van Mathys Tel (Bayern München)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Harry Kane.
  • 90' +1
    Robin Hack (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 90' +1
    Overtreding van Sacha Boey (Bayern München).
  • 90' +1
    Schot met rechts van Manu Koné (Borussia Mönchengladbach) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Julian Weigl.
  • 90'
    Corner voor Borussia Mönchengladbach. De bal gaat via Leroy Sané over de achterlijn.
  • 90'
    Doelpoging van Marvin Friedrich (Borussia Mönchengladbach)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Manu Koné.
  • 90'
    Corner voor Borussia Mönchengladbach. De bal gaat via Leon Goretzka over de achterlijn.
  • 88'
    Kopbal van Mathys Tel (Bayern München) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Aleksandar Pavlovic met een voorzet.
  • 88'
       Wissel bij Borussia Mönchengladbach. Grant-Leon Ranos komt in het veld voor Franck Honorat.
  • 87'
  • 87'
    Doelpoging van Harry Kane (Bayern München)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Leon Goretzka.