Wedstrijd afgelopen, Borussia Mönchengladbach 2, 1. FC Heidenheim 1846 1.

Eerste helft afgelopen, Borussia Mönchengladbach 1, 1. FC Heidenheim 1846 1.
      Eren Dinkçi (1. FC Heidenheim 1846) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 45' +1
    Overtreding van Eren Dinkçi (1. FC Heidenheim 1846).
  • 45' +1
    Franck Honorat (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.

DOELPUNT HEIDENHEIM!

• 37'
      Doelpunt! Borussia Mönchengladbach 1, 1. FC Heidenheim 1846 1. Schot met rechts van Eren Dinkçi (1. FC Heidenheim 1846) van buiten het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek na een snelle counter.
  • 36'
    Corner voor Borussia Mönchengladbach. De bal gaat via Kevin Müller over de achterlijn.
  • 36'
    Schot met rechts van Nathan Ngoumou (Borussia Mönchengladbach) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Joe Scally.
  • 34'
    Kopbal van Rocco Reitz (Borussia Mönchengladbach) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het doelgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Franck Honorat met een voorzet.
  • 33'
    Corner voor Borussia Mönchengladbach. De bal gaat via Patrick Mainka over de achterlijn.
  • 32'
    Corner voor Borussia Mönchengladbach. De bal gaat via Tim Siersleben over de achterlijn.
  • 32'
    Doelpoging van Rocco Reitz (Borussia Mönchengladbach)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Franck Honorat met een kopbal.
  • 29'
    Doelpoging van Jordan Siebatcheu (Borussia Mönchengladbach)! Kopbal van heel dichtbij wordt geblokt. Op aangeven van Nathan Ngoumou met een kopbal.
  • 29'
    Overtreding van Tim Kleindienst (1. FC Heidenheim 1846).
  • 29'
    Nico Elvedi (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 27'
    Overtreding van Jonas Föhrenbach (1. FC Heidenheim 1846).
  • 27'
    Joe Scally (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 22'
    Overtreding van Adrian Beck (1. FC Heidenheim 1846).
  • 22'
    Julian Weigl (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 20'
  • 20'
    Alassane Pléa (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 19'
    Doelpoging van Patrick Mainka (1. FC Heidenheim 1846)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Jan-Niklas Beste met een voorzet.
  • 19'
    Corner voor 1. FC Heidenheim 1846. De bal gaat via Moritz Nicolas over de achterlijn.
  • 18'
    Schot met links van Jan-Niklas Beste (1. FC Heidenheim 1846) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Jonas Föhrenbach.
  • 16'
    Hands van Jordan Siebatcheu (Borussia Mönchengladbach).
  • 15'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Nathan Ngoumou (Borussia Mönchengladbach) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Julian Weigl.
  • 15'
  • 14'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Lennard Maloney (1. FC Heidenheim 1846).
  • 11'
    Corner voor 1. FC Heidenheim 1846. De bal gaat via Nathan Ngoumou over de achterlijn.
  • 10'
    Buitenspel Borussia Mönchengladbach. Franck Honorat met de pass, maar Joe Scally staat buitenspel.
  • 7'
    Corner voor Borussia Mönchengladbach. De bal gaat via Lennard Maloney over de achterlijn.