Elland Road Leeds, West Yorkshire, Engeland

Live verslag Leeds - West Ham

DOELPUNT WEST HAM!

• 24'
      Doelpunt! Leeds United 1, West Ham United 1. Kopbal van Tomas Soucek (West Ham United) vanaf de linkerkant van het doelgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Jarrod Bowen met een voorzet uit een corner.
  • 23'
    Corner voor West Ham United. Veroorzaakt door Jack Harrison.
  • 22'
    Doelpoging van Saïd Benrahma (West Ham United)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Jarrod Bowen.
  • 21'
    Overtreding van Jack Harrison (Leeds United).
  • 21'
    Vladimir Coufal (West Ham United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 20'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Jarrod Bowen (West Ham United) van buiten het strafschopgebied te hoog. Op aangeven van Vladimir Coufal.
  • 18'
    Schot met links van Raphinha (Leeds United) gered door de keeper! De poging vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 17'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Rodrigo (Leeds United) vanuit het midden van het strafschopgebied links naast het doel. Op aangeven van Ezgjan Alioski met een voorzet.
  • 11'
    Schot met rechts van Sébastien Haller (West Ham United) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Jarrod Bowen.
  • 10'
    Doelpoging van Jarrod Bowen (West Ham United)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt.
  • 9'
    Kopbal van Sébastien Haller (West Ham United) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Tomas Soucek met een kopbal.