•
    Wedstrijd afgelopen, Leicester City 0, Manchester City 2.

DOELPUNT MAN CITY!

• 58'
      Doelpunt! Leicester City 0, Manchester City 1. Schot met rechts van Benjamin Mendy (Manchester City) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek.
  • 57'
    Schot met rechts van Riyad Mahrez (Manchester City) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Kevin De Bruyne.
  • 55'
    Corner voor Manchester City. De bal gaat via Timothy Castagne over de achterlijn.
  • 55'
    Doelpoging van Sergio Agüero (Manchester City)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Gabriel Jesus met een voorzet.
  • 54'
    Buitenspel Leicester City. Ayoze Pérez met de pass, maar Jamie Vardy staat buitenspel.
  • 54'
    Jonny Evans (Leicester City) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 54'
    Overtreding van Rodrigo (Manchester City).
  • 50'
    Corner voor Leicester City. De bal gaat via Rúben Dias over de achterlijn.
  • 50'
    Doelpoging van Youri Tielemans (Leicester City)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Kelechi Iheanacho.
  • 48'
    Overtreding van Ayoze Pérez (Leicester City).
  • 48'
    Riyad Mahrez (Manchester City) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 47'
    Schot met links van Youri Tielemans (Leicester City) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Marc Albrighton.