•
    Wedstrijd afgelopen, Manchester City 5, Southampton 2.

DOELPUNT MAN CITY!

• 58'
      Doelpunt! Manchester City 5, Southampton 2. Schot met rechts van Kevin De Bruyne (Manchester City) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Phil Foden.
  • 57'
    Schot met links van Phil Foden (Manchester City) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Ilkay Gündogan.
  • 56'
    Corner voor Manchester City. De bal gaat via Ryan Bertrand over de achterlijn.

DOELPUNT SOUTHAMPTON!

• 55'
      Doelpunt! Manchester City 4, Southampton 2. Schot met rechts van Che Adams (Southampton) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek.
  • 55'
    Doelpoging van Stuart Armstrong (Southampton)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Nathan Redmond.

• 54'
      Doelpunt! Manchester City 4, Southampton 1. Schot met links van Riyad Mahrez (Manchester City) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Phil Foden.
  • 51'
    Corner voor Manchester City. De bal gaat via Jan Bednarek over de achterlijn.
  • 50'
    Schot met rechts van Kevin De Bruyne (Manchester City) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 49'
    Schot met links van Phil Foden (Manchester City) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Riyad Mahrez.
  • 48'
  • 45'
      Tweede helft begint Manchester City 3, Southampton 1.
  • 45'
       Wissel bij Southampton. Nathan Tella komt in het veld voor Moussa Djenepo , die niet verder kan door een blessure.

• 45' +3
      Eerste helft afgelopen, Manchester City 3, Southampton 1.

• 45' +2
      Doelpunt! Manchester City 3, Southampton 1. Schot met rechts van Ilkay Gündogan (Manchester City) van heel dichtbij in het midden van het doel.
  • 45' +2
    Doelpu... nee, de bal gaat op de linkerpaal! Schot met rechts van Riyad Mahrez (Manchester City) vanuit het midden van het strafschopgebied. Op aangeven van Kevin De Bruyne.
  • 43'
    Buitenspel Southampton. Stuart Armstrong met de pass, maar Che Adams staat buitenspel.

• 39'
      Doelpunt! Manchester City 2, Southampton 1. Schot met links van Riyad Mahrez (Manchester City) van buiten het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek.
  • 36'
    Overtreding van Stuart Armstrong (Southampton).
  • 36'
    Ilkay Gündogan (Manchester City) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 36'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Moussa Djenepo (Southampton) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Che Adams.
  • 35'
    Buitenspel Manchester City. Kyle Walker met de pass, maar Riyad Mahrez staat buitenspel.
  • 35'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van James Ward-Prowse (Southampton) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links uit een directe vrije trap.
  • 33'
    Overtreding van Kevin De Bruyne (Manchester City).
  • 33'
    Che Adams (Southampton) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 32'
    Corner voor Southampton. De bal gaat via Ederson over de achterlijn.
  • 32'
    Schot met rechts van James Ward-Prowse (Southampton) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Che Adams.
  • 30'
    Corner voor Manchester City. De bal gaat via Mohammed Salisu over de achterlijn.
  • 27'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Fernandinho (Manchester City) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Oleksandr Zinchenko.
  • 27'
    Doelpoging van Oleksandr Zinchenko (Manchester City)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Kyle Walker.