American Express Stadium Falmer, East Sussex, Engeland

Live verslag Brighton - Chelsea

DOELPUNT BRIGHTON!

• 59'
      Doelpunt! Brighton and Hove Albion 1, Chelsea 1. Kopbal van Adam Webster (Brighton and Hove Albion) vanuit het midden van het strafschopgebied hoog in het midden van het doel. Op aangeven van Alexis Mac Allister met een voorzet uit een corner.
  • 59'
    Corner voor Brighton and Hove Albion. De bal gaat via Kepa Arrizabalaga over de achterlijn.
  • 59'
    Schot met rechts van Alexis Mac Allister (Brighton and Hove Albion) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Marc Cucurella.
  • 58'
      Marcos Alonso (Chelsea) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 58'
    Overtreding van Marcos Alonso (Chelsea).
  • 58'
    Tariq Lamptey (Brighton and Hove Albion) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 58'
    Doelpoging van Marcos Alonso (Chelsea)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van César Azpilicueta met een voorzet.
  • 56'
    Corner voor Brighton and Hove Albion. De bal gaat via Jorginho over de achterlijn.
  • 53'
    Overtreding van Steven Alzate (Brighton and Hove Albion).
  • 53'
    Jorginho (Chelsea) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 51'
    Corner voor Brighton and Hove Albion. De bal gaat via Thiago Silva over de achterlijn.
  • 47'
    Doelpoging van Hakim Ziyech (Chelsea)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 46'
    Corner voor Chelsea. De bal gaat via Joël Veltman over de achterlijn.
  • 45'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Danny Welbeck (Brighton and Hove Albion) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de linkerbovenhoek. Op aangeven van Pascal Groß met een steekpass.