Wedstrijd afgelopen, Manchester City 1, Wolverhampton Wanderers 0.

• 90' +4
      Tweede helft afgelopen, Manchester City 1, Wolverhampton Wanderers 0.
  • 90' +1
    Corner voor Wolverhampton Wanderers. De bal gaat via Ederson over de achterlijn.
  • 90' +1
    Kopbal van Maximilian Kilman (Wolverhampton Wanderers) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het doelgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Daniel Podence met een voorzet.
  • 90'
    Doelpoging van Phil Foden (Manchester City)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Raheem Sterling.
  • 88'
    Schot met rechts van Raheem Sterling (Manchester City) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek.
  • 88'
    Schot met links van Phil Foden (Manchester City) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Oleksandr Zinchenko.
  • 86'
       Wissel bij Wolverhampton Wanderers. Daniel Podence komt in het veld voor Leander Dendoncker.
  • 83'
    Overtreding van Oleksandr Zinchenko (Manchester City).
  • 83'
    Nélson Semedo (Wolverhampton Wanderers) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 81'
       Wissel bij Wolverhampton Wanderers. Trincão komt in het veld voor Rúben Neves.
  • 80'
      João Cancelo (Manchester City) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 80'
    Overtreding van João Cancelo (Manchester City).
  • 80'
    Hwang Hee-Chan (Wolverhampton Wanderers) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 80'
    Kopbal van Rodri (Manchester City) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Phil Foden met een voorzet.
  • 79'
    Corner voor Manchester City. De bal gaat via José Sá over de achterlijn.
  • 79'
    Schot met links van Gabriel Jesus (Manchester City) gered door de keeper! De poging vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Kevin De Bruyne.
  • 79'
    Rayan Aït-Nouri (Wolverhampton Wanderers) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 79'
    Overtreding van Rodri (Manchester City).
  • 77'
      Leander Dendoncker (Wolverhampton Wanderers) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 74'
    Buitenspel Manchester City. João Cancelo met de pass, maar Gabriel Jesus staat buitenspel.
  • 73'
       Wissel bij Manchester City. Kevin De Bruyne komt in het veld voor Jack Grealish.
  • 71'
    Corner voor Manchester City. De bal gaat via Romain Saïss over de achterlijn.
  • 71'
    Corner voor Manchester City. De bal gaat via Maximilian Kilman over de achterlijn.
  • 71'
    Schot met rechts van Bernardo Silva (Manchester City) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 71'
    Doelpoging van Jack Grealish (Manchester City)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Raheem Sterling.
  • 69'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Jack Grealish (Manchester City) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de linkerbovenhoek. Op aangeven van Raheem Sterling met een voorzet.
  • 66'
       Wissel bij Wolverhampton Wanderers. Hwang Hee-Chan komt in het veld voor Adama Traoré.

DOELPUNT MAN CITY!

• 65'
    Doelpunt! Manchester City 1, Wolverhampton Wanderers 0. Raheem Sterling (Manchester City) benut de penalty met een Schot met rechts in het midden van het doel.
  • 63'
    Beslissing VAR: penalty Manchester City.
  • 62'
    Strafschop veroorzaakt door João Moutinho (Wolverhampton Wanderers) met een handsbal in het strafschopgebied.
  • 62'
    Corner voor Manchester City. De bal gaat via Rayan Aït-Nouri over de achterlijn.
  • 60'
    Doelpoging van João Cancelo (Manchester City)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Rodri.
  • 58'
    Kopbal van Bernardo Silva (Manchester City) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het doelgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Oleksandr Zinchenko.
  • 57'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Oleksandr Zinchenko (Manchester City) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links.
  • 55'
    Overtreding van Gabriel Jesus (Manchester City).
  • 55'
    Leander Dendoncker (Wolverhampton Wanderers) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 55'
       Wissel bij Manchester City. Phil Foden komt in het veld voor Ilkay Gündogan.
  • 54'
    Romain Saïss (Wolverhampton Wanderers) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 54'
  • 54'
    Doelpoging van Ilkay Gündogan (Manchester City)! Kopbal vanaf de linkerkant van het doelgebied wordt geblokt. Op aangeven van João Cancelo met een voorzet.
  • 52'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Gabriel Jesus (Manchester City) vanaf de rechterkant van het doelgebied gaat bijna raak, maar net naast de rechterbovenhoek. Op aangeven van João Cancelo met een voorzet.
  • 50'
    Corner voor Manchester City. De bal gaat via Leander Dendoncker over de achterlijn.
  • 49'
  • 49'
    Doelpoging van Rodri (Manchester City)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Jack Grealish.
  • 48'
  • 47'
    Corner voor Manchester City. De bal gaat via Conor Coady over de achterlijn.
  • 47'
    Doelpoging van Aymeric Laporte (Manchester City)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Gabriel Jesus.
  • 47'
  • 45'
  • 45'
    Doelpoging van Gabriel Jesus (Manchester City)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt.