Wedstrijd afgelopen, Wolverhampton Wanderers 0, Brighton and Hove Albion 3.

• 90' +3
      Tweede helft afgelopen, Wolverhampton Wanderers 0, Brighton and Hove Albion 3.
  • 90' +2
    Doelpu... nee, de bal gaat op de rechterpaal! Schot met links van Pedro Neto (Wolverhampton Wanderers) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied. Op aangeven van João Moutinho na een snelle counter.
  • 90' +2
    Doelpoging van Pascal Groß (Brighton and Hove Albion)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Danny Welbeck.
  • 90'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Danny Welbeck (Brighton and Hove Albion) vanaf de linkerkant van het doelgebied gaat te hoog. Op aangeven van Pascal Groß met een voorzet uit een corner.
  • 89'
    Corner voor Brighton and Hove Albion. De bal gaat via José Sá over de achterlijn.
  • 88'
       Wissel bij Brighton and Hove Albion. Pascal Groß komt in het veld voor Leandro Trossard.
  • 86'
       Wissel bij Brighton and Hove Albion. Tariq Lamptey komt in het veld voor Solly March.

DOELPUNT BRIGHTON!

• 85'
      Doelpunt! Wolverhampton Wanderers 0, Brighton and Hove Albion 3. Schot met rechts van Yves Bissouma (Brighton and Hove Albion) van buiten het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek.
  • 84'
    Kopbal van Willy Boly (Wolverhampton Wanderers) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel.
  • 84'
    Doelpoging van Pedro Neto (Wolverhampton Wanderers)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Conor Coady.
  • 84'
    Corner voor Wolverhampton Wanderers. De bal gaat via Solly March over de achterlijn.
  • 83'
    Doelpoging van Pedro Neto (Wolverhampton Wanderers)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Hwang Hee-Chan.
  • 80'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Marc Cucurella (Brighton and Hove Albion) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Moisés Caicedo.
  • 80'
    Doelpoging van Alexis Mac Allister (Brighton and Hove Albion)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Leandro Trossard.
  • 76'
  • 75'
    Corner voor Wolverhampton Wanderers. De bal gaat via Yves Bissouma over de achterlijn.
  • 74'
    Overtreding van Solly March (Brighton and Hove Albion).
  • 74'
    Rayan Aït-Nouri (Wolverhampton Wanderers) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 74'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Jonny (Wolverhampton Wanderers) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van João Moutinho.
  • 71'
      Hwang Hee-Chan (Wolverhampton Wanderers) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 71'
    Overtreding van Hwang Hee-Chan (Wolverhampton Wanderers).
  • 71'
    Marc Cucurella (Brighton and Hove Albion) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.

• 69'
      Doelpunt! Wolverhampton Wanderers 0, Brighton and Hove Albion 2. Schot met links van Leandro Trossard (Brighton and Hove Albion) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Danny Welbeck na een snelle counter.
  • 67'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Willy Boly (Wolverhampton Wanderers) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Pedro Neto met een voorzet uit een corner.
  • 67'
    Corner voor Wolverhampton Wanderers. De bal gaat via Joël Veltman over de achterlijn.
  • 62'
       Wissel bij Brighton and Hove Albion. Adam Webster komt in het veld voor Enock Mwepu , die niet verder kan door een blessure.
  • 60'
    Corner voor Wolverhampton Wanderers. De bal gaat via Moisés Caicedo over de achterlijn.
  • 60'
    Doelpoging van João Moutinho (Wolverhampton Wanderers)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 59'
      Marc Cucurella (Brighton and Hove Albion) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 59'
    Raúl Jiménez (Wolverhampton Wanderers) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 59'
    Overtreding van Marc Cucurella (Brighton and Hove Albion).
  • 55'
    Schot met rechts van Danny Welbeck (Brighton and Hove Albion) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Moisés Caicedo.
  • 52'
       Wissel bij Wolverhampton Wanderers. Jonny komt in het veld voor Nélson Semedo , die niet verder kan door een blessure.
  • 48'
    Doelpoging van Alexis Mac Allister (Brighton and Hove Albion)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Joël Veltman.
  • 46'
    Corner voor Brighton and Hove Albion. De bal gaat via Romain Saïss over de achterlijn.
  • 46'
    Doelpoging van Enock Mwepu (Brighton and Hove Albion)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Leandro Trossard.
  • 45'
    Schot met rechts van Moisés Caicedo (Brighton and Hove Albion) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Enock Mwepu.
  • 45'
      Tweede helft begint Wolverhampton Wanderers 0, Brighton and Hove Albion 1.
  • 45'
       Wissel bij Wolverhampton Wanderers. Pedro Neto komt in het veld voor Rúben Neves , die niet verder kan door een blessure.
  • 45'
       Wissel bij Wolverhampton Wanderers. Raúl Jiménez komt in het veld voor Fábio Silva.

• 45' +3
      Eerste helft afgelopen, Wolverhampton Wanderers 0, Brighton and Hove Albion 1.
  • 45'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Fábio Silva (Wolverhampton Wanderers) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Hwang Hee-Chan met een steekpass.
  • 43'
    Overtreding van Nélson Semedo (Wolverhampton Wanderers).
  • 43'
    Moisés Caicedo (Brighton and Hove Albion) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.