Wedstrijd afgelopen, Wolverhampton Wanderers 0, Crystal Palace 2.

• 45' +4
      Eerste helft afgelopen, Wolverhampton Wanderers 0, Crystal Palace 2.
  • 45' +3
    Kopbal van Marçal (Wolverhampton Wanderers) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Pedro Neto met een voorzet.
  • 45' +3
    Corner voor Wolverhampton Wanderers. De bal gaat via Vicente Guaita over de achterlijn.
  • 45' +3
    Schot met rechts van Daniel Podence (Wolverhampton Wanderers) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Pedro Neto.
  • 45' +3
    Corner voor Wolverhampton Wanderers. De bal gaat via Joachim Andersen over de achterlijn.
  • 45' +2
    Buitenspel Crystal Palace. Michael Olise met de pass, maar Wilfried Zaha staat buitenspel.
  • 45' +2
    Corner voor Wolverhampton Wanderers. De bal gaat via Tyrick Mitchell over de achterlijn.
  • 45' +1
  • 45'
    Corner voor Crystal Palace. De bal gaat via José Sá over de achterlijn.
  • 45'
    Schot met links van Michael Olise (Crystal Palace) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Joachim Andersen.
  • 43'
    Jeffrey Schlupp (Crystal Palace) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 43'
    Overtreding van João Moutinho (Wolverhampton Wanderers).
  • 38'
  • 38'
    Schot met rechts van Conor Gallagher (Crystal Palace) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Jean-Philippe Mateta.
  • 38'
    Overtreding van Conor Gallagher (Crystal Palace).
  • 38'
    João Moutinho (Wolverhampton Wanderers) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 36'
    Corner voor Crystal Palace. De bal gaat via Conor Coady over de achterlijn.
  • 36'
    Doelpoging van Wilfried Zaha (Crystal Palace)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Michael Olise.
  • 35'
    Jonny (Wolverhampton Wanderers) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 35'
    Overtreding van Tyrick Mitchell (Crystal Palace).
  • 35'
    Doelpoging van Daniel Podence (Wolverhampton Wanderers)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Jonny met een kopbal.