•
    Wedstrijd afgelopen, Wolverhampton Wanderers 1, West Ham United 0.

DOELPUNT WOLVES!

• 57'
      Doelpunt! Wolverhampton Wanderers 1, West Ham United 0. Schot met rechts van Raúl Jiménez (Wolverhampton Wanderers) van buiten het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Daniel Podence.
  • 56'
    Schot met rechts van Declan Rice (West Ham United) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek.
  • 56'
    Doelpoging van Michail Antonio (West Ham United)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Ben Johnson.
  • 55'
    Corner voor Wolverhampton Wanderers. De bal gaat via Lukasz Fabianski over de achterlijn.
  • 55'
    Schot met rechts van Daniel Podence (Wolverhampton Wanderers) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbovenhoek. Op aangeven van João Moutinho.
  • 54'
    Corner voor Wolverhampton Wanderers. De bal gaat via Aaron Cresswell over de achterlijn.
  • 53'
      Rúben Neves (Wolverhampton Wanderers) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 53'
    Jarrod Bowen (West Ham United) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 53'
    Overtreding van Rúben Neves (Wolverhampton Wanderers).
  • 51'
    Corner voor Wolverhampton Wanderers. De bal gaat via Craig Dawson over de achterlijn.
  • 50'
    Raúl Jiménez (Wolverhampton Wanderers) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 50'
    Overtreding van Kurt Zouma (West Ham United).
  • 50'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Rúben Neves (Wolverhampton Wanderers) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links.
  • 48'
    Corner voor Wolverhampton Wanderers. De bal gaat via Tomas Soucek over de achterlijn.
  • 47'
    Doelpoging van Maximilian Kilman (Wolverhampton Wanderers)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Rayan Aït-Nouri met een voorzet.
  • 47'
  • 47'
    Schot met rechts van Daniel Podence (Wolverhampton Wanderers) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van João Moutinho.
  • 46'
    Rayan Aït-Nouri (Wolverhampton Wanderers) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.