American Express Stadium Falmer, East Sussex, Engeland

Live verslag Brighton - Leicester

DOELPUNT BRIGHTON!

• 70'
    Doelpunt! Brighton and Hove Albion 4, Leicester City 2. Alexis Mac Allister (Brighton and Hove Albion) benut de penalty met een Schot met rechts in het midden van het doel.
  • 69'
    Strafschop veroorzaakt door Wilfred Ndidi (Leicester City) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 69'
    Strafschop Brighton and Hove Albion. Leandro Trossard lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 68'
    Doelpoging van Solly March (Brighton and Hove Albion)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 67'
    Corner voor Brighton and Hove Albion. De bal gaat via Danny Ward over de achterlijn.
  • 67'
    Schot met links van Solly March (Brighton and Hove Albion) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Pascal Groß.
  • 65'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Patson Daka (Leicester City) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Youri Tielemans met een voorzet.

DOELPUNT LEICESTER!

• 32'
      Doelpunt! Brighton and Hove Albion 2, Leicester City 2. Schot met rechts van Patson Daka (Leicester City) van buiten het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Youri Tielemans met een steekpass.
  • 30'
    Buitenspel Brighton and Hove Albion. Danny Welbeck met de pass, maar Pascal Groß staat buitenspel.
  • 28'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Danny Welbeck (Brighton and Hove Albion) vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant en van grote afstand gaat net iets te hoog.
  • 27'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Solly March (Brighton and Hove Albion) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Adam Webster.
  • 24'
    Joël Veltman (Brighton and Hove Albion) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 24'
    Overtreding van Harvey Barnes (Leicester City).
  • 22'
  • 21'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Moisés Caicedo (Brighton and Hove Albion).
  • 21'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Jonny Evans (Leicester City).
  • 20'
    Doelpoging van Danny Welbeck (Brighton and Hove Albion)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 19'
    Doelpoging van Alexis Mac Allister (Brighton and Hove Albion)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 17'
    Overtreding van James Maddison (Leicester City).
  • 17'
    Danny Welbeck (Brighton and Hove Albion) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.