Eerste helft afgelopen, Leeds United 1, West Ham United 1.
    Luke Ayling (Leeds United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 45' +3
    Buitenspel Leeds United. Wilfried Gnonto met de pass, maar Crysencio Summerville staat buitenspel.
  • 45' +2
  • 45' +2
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Liam Cooper (Leeds United).
  • 45' +2
    Wedstrijd onderbroken (West Ham United).

• 44'
    Doelpunt! Leeds United 1, West Ham United 1. Lucas Paquetá (West Ham United) benut de penalty met een Schot met links in de rechterbovenhoek.
  • 43'
  • 43'
    Beslissing VAR: penalty West Ham United.
  • 41'
    Strafschop West Ham United. Jarrod Bowen lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 41'
    Strafschop veroorzaakt door Pascal Struijk (Leeds United) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 40'
    Buitenspel West Ham United. Lucas Paquetá met de pass, maar Tomás Soucek staat buitenspel.
  • 40'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Lucas Paquetá (West Ham United) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel.
  • 40'
    Doelpoging van Pablo Fornals (West Ham United)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Jarrod Bowen met een voorzet.
  • 39'
      Liam Cooper (Leeds United) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 39'
    Overtreding van Liam Cooper (Leeds United).
  • 39'
    Gianluca Scamacca (West Ham United) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 36'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Vladimír Coufal (West Ham United) van meer dan 30 meter gaat net iets te hoog.
  • 35'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Lucas Paquetá (West Ham United) vanaf de linkerkant van het doelgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Pablo Fornals met een steekpass.
  • 33'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Brenden Aaronson (Leeds United) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts uit een corner.
  • 33'
    Doelpoging van Robin Koch (Leeds United)! Kopbal vanaf de rechterkant van het doelgebied wordt geblokt. Op aangeven van Marc Roca met een voorzet.
  • 33'
    Corner voor Leeds United. De bal gaat via Thilo Kehrer over de achterlijn.
  • 32'
    Brenden Aaronson (Leeds United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 32'
    Overtreding van Thilo Kehrer (West Ham United).
  • 30'
    Jarrod Bowen (West Ham United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 30'
    Overtreding van Pascal Struijk (Leeds United).
  • 30'
    Schot met rechts van Wilfried Gnonto (Leeds United) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Tyler Adams.