DOELPUNT LEICESTER!

• 45' +4
      Eerste helft afgelopen, Leicester City 1, Brighton and Hove Albion 1.
  • 45' +2
    Alexis Mac Allister (Brighton and Hove Albion) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 45' +2
    Overtreding van Daniel Amartey (Leicester City).
  • 45'
  • 44'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Alexis Mac Allister (Brighton and Hove Albion).
  • 44'
    Wedstrijd onderbroken (Leicester City).
  • 41'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Joël Veltman (Brighton and Hove Albion) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links.
  • 41'
    Doelpoging van Pascal Groß (Brighton and Hove Albion)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Moisés Caicedo.
  • 39'
  • 38'
    Beslissing VAR: goal Leicester City - Leicester City 1-1 Brighton and Hove Albion (Marc AlBrighton).

• 37'
      Doelpunt! Leicester City 1, Brighton and Hove Albion 1. Schot met rechts van Marc AlBrighton (Leicester City) vanaf de rechterkant van het doelgebied in de rechterbenedenhoek.Doelpunt bevestigd door VAR.
  • 37'
    Doelpoging van Youri Tielemans (Leicester City)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 37'
    Doelpoging van Harvey Barnes (Leicester City)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Kiernan Dewsbury-Hall.
  • 35'
    Overtreding van Wout Faes (Leicester City).
  • 35'
    Danny Welbeck (Brighton and Hove Albion) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 35'
    Buitenspel Brighton and Hove Albion. Pascal Groß met de pass, maar Kaoru Mitoma staat buitenspel.
  • 35'
    Overtreding van Jamie Vardy (Leicester City).
  • 35'
    Lewis Dunk (Brighton and Hove Albion) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 34'
       Wissel bij Leicester City. Marc AlBrighton komt in het veld voor Dennis Praet , die niet verder kan door een blessure.
  • 34'
  • 33'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Dennis Praet (Leicester City).
  • 30'
    Overtreding van Kiernan Dewsbury-Hall (Leicester City).
  • 30'
    Pascal Groß (Brighton and Hove Albion) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 29'
  • 29'
       Wissel bij Brighton and Hove Albion. Joël Veltman komt in het veld voor Adam Lallana , die niet verder kan door een blessure.
  • 28'
  • 27'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Adam Lallana (Brighton and Hove Albion).