Wedstrijd afgelopen, Nottingham Forest 2, Everton 2.

DOELPUNT NOTTM FOREST!

DOELPUNT EVERTON!

• 28'
      Doelpunt! Nottingham Forest 1, Everton 2. Kopbal van Abdoulaye Doucouré (Everton) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Michael Keane met een kopbal vanuit een dood spelmoment.
  • 27'
    Overtreding van Jack Colback (Nottingham Forest).
  • 27'
    Dwight McNeil (Everton) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 25'
    Overtreding van Sèrge Aurier (Nottingham Forest).
  • 25'
    Idrissa Gueye (Everton) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 23'
    Doelpoging van Brennan Johnson (Nottingham Forest)! Schot met links vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant wordt geblokt. Op aangeven van Morgan Gibbs-White.
  • 20'
    Corner voor Nottingham Forest. De bal gaat via Ben Godfrey over de achterlijn.
  • 19'
    Corner voor Nottingham Forest. De bal gaat via James Tarkowski over de achterlijn.
  • 19'
    Doelpoging van Chris Wood (Nottingham Forest)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Renan Lodi met een voorzet.

• 18'
      Doelpunt! Nottingham Forest 1, Everton 1. Schot met rechts van Brennan Johnson (Nottingham Forest) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek.
  • 18'
    Schot met rechts van Morgan Gibbs-White (Nottingham Forest) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Chris Wood.
  • 15'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Morgan Gibbs-White (Nottingham Forest) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel vanuit een dood spelmoment.