Wedstrijd afgelopen, Nottingham Forest 2, Leicester City 0.

• 90' +6
      Tweede helft afgelopen, Nottingham Forest 2, Leicester City 0.
  • 90' +4
    Doelpoging van Sam Surridge (Nottingham Forest)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Morgan Gibbs-White.
  • 90' +2
    Overtreding van Lewis O'Brien (Nottingham Forest).
  • 90' +2
    Dennis Praet (Leicester City) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 90' +1
  • 88'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Dean Henderson (Nottingham Forest).
  • 85'
       Wissel bij Nottingham Forest. Neco Williams komt in het veld voor Brennan Johnson.
  • 85'
      Brennan Johnson (Nottingham Forest) krijgt een gele kaart vanwege overdreven vieren van een doelpunt.

DOELPUNT NOTTM FOREST!

• 55'
      Doelpunt! Nottingham Forest 1, Leicester City 0. Schot met links van Brennan Johnson (Nottingham Forest) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Morgan Gibbs-White met een steekpass.Doelpunt toegekend na VAR review.
  • 55'
    Buitenspel Nottingham Forest. Morgan Gibbs-White met de pass, maar Brennan Johnson staat buitenspel.
  • 54'
       Wissel bij Nottingham Forest. Sam Surridge komt in het veld voor Gustavo Scarpa.
  • 53'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Remo Freuler (Nottingham Forest) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Morgan Gibbs-White.
  • 51'
    Doelpoging van Gustavo Scarpa (Nottingham Forest)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 50'
    Doelpoging van Renan Lodi (Nottingham Forest)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Jack Colback.
  • 49'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Harvey Barnes (Leicester City) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Youri Tielemans.