Wedstrijd afgelopen, West Ham United 4, Nottingham Forest 0.

• 90' +7
      Tweede helft afgelopen, West Ham United 4, Nottingham Forest 0.
  • 90' +3
    Schot met links van Harry Toffolo (Nottingham Forest) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Jesse Lingard.
  • 90' +2
    Jesse Lingard (Nottingham Forest) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +2
    Overtreding van Tomás Soucek (West Ham United).
  • 88'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Ben Johnson (West Ham United) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Declan Rice.
  • 87'
  • 87'
    Beslissing VAR: geen penalty West Ham United.
  • 87'
    Wedstrijd onderbroken (West Ham United)..
  • 86'
    Corner voor West Ham United. De bal gaat via Felipe over de achterlijn.
  • 86'
    Doelpoging van Jarrod Bowen (West Ham United)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Declan Rice.
  • 85'
       Wissel bij Nottingham Forest. Sam Surridge komt in het veld voor Brennan Johnson.

DOELPUNT WEST HAM!

• 69'
      Doelpunt! West Ham United 1, Nottingham Forest 0. Schot met rechts van Danny Ings (West Ham United) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Jarrod Bowen.Doelpunt bevestigd door VAR.
  • 68'
  • 68'
       Wissel bij West Ham United. Alphonse Aréola komt in het veld voor Lukasz Fabianski , die niet verder kan door een blessure.
  • 68'
  • 66'
       Wissel bij Nottingham Forest. André Ayew komt in het veld voor Jonjo Shelvey.
  • 64'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Lukasz Fabianski (West Ham United).
  • 63'
    Hands van Saïd Benrahma (West Ham United).
  • 62'
    Doelpoging van Morgan Gibbs-White (Nottingham Forest)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Renan Lodi.
  • 61'
    Doelpoging van Renan Lodi (Nottingham Forest)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Jonjo Shelvey.
  • 59'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Brennan Johnson (Nottingham Forest) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Morgan Gibbs-White.
  • 57'
    Buitenspel Nottingham Forest. Renan Lodi met de pass, maar Chris Wood staat buitenspel.
  • 55'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Lucas Paquetá (West Ham United) van buiten het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Jarrod Bowen.
  • 54'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de linkerpaal! Schot met rechts van Jarrod Bowen (West Ham United) van buiten het strafschopgebied. Op aangeven van Saïd Benrahma.
  • 52'
    Neco Williams (Nottingham Forest) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 52'
    Overtreding van Saïd Benrahma (West Ham United).
  • 51'
    Corner voor West Ham United. De bal gaat via Neco Williams over de achterlijn.
  • 50'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Neco Williams (Nottingham Forest) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Brennan Johnson.
  • 47'
    Buitenspel West Ham United. Jarrod Bowen met de pass, maar Ben Johnson staat buitenspel.
  • 47'
    Corner voor West Ham United. De bal gaat via Renan Lodi over de achterlijn.
  • 46'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Tomás Soucek (West Ham United) vanaf de rechterkant van het doelgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Aaron Cresswell met een voorzet uit een corner.