Wedstrijd afgelopen, Brentford 2, Sheffield United 0.

• 90' +8
      Tweede helft afgelopen, Brentford 2, Sheffield United 0.
  • 90' +7
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Yehor Yarmoliuk (Brentford) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Sergio Reguilón.

DOELPUNT BRENTFORD!

DOELPUNT BRENTFORD AFGEKEURD!

• 67'
      Doelpunt afgekeurd door de VAR! Mikkel Damsgaard (Brentford) scoort, maar het doelpunt gaat na bestudering van de beelden niet door.
  • 66'
    Overtreding van Auston Trusty (Sheffield United).
  • 66'
    Bryan Mbeumo (Brentford) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 64'
    Kopbal van Jayden Bogle (Sheffield United) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Ben Osborn met een voorzet.

EIGEN DOELPUNT!

• 62'
      Eigen doelpunt van Oliver Arblaster, Sheffield United. Brentford 1, Sheffield United 0.
  • 62'
    Doelpoging van Oliver McBurnie (Sheffield United)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 59'
    Corner voor Sheffield United. De bal gaat via Mathias Jensen over de achterlijn.
  • 58'
    Corner voor Sheffield United. De bal gaat via Zanka over de achterlijn.
  • 56'
       Wissel bij Sheffield United. James McAtee komt in het veld voor Yasser Larouci.
  • 56'
    Oliver Arblaster (Sheffield United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 56'
    Overtreding van Vitaly Janelt (Brentford).
  • 54'
    Buitenspel Brentford. Mathias Jensen met de pass, maar Zanka staat buitenspel.
  • 53'
  • 53'
  • 51'
    Buitenspel Brentford. Bryan Mbeumo met de pass, maar Mads Roerslev staat buitenspel.
  • 47'
    Doelpoging van Ben Osborn (Sheffield United)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.