American Express Stadium Falmer, East Sussex, Engeland

Live verslag Brighton - Arsenal

DOELPUNT ARSENAL!

• 61'
      Doelpunt! Brighton and Hove Albion 0, Arsenal 2. Schot met links van Kai Havertz (Arsenal) van heel dichtbij in het midden van het doel. Op aangeven van Jorginho.
  • 56'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Julio Enciso (Brighton and Hove Albion) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog uit een corner.
  • 55'
    Corner voor Brighton and Hove Albion. De bal gaat via Bukayo Saka over de achterlijn.
  • 54'
    Julio Enciso (Brighton and Hove Albion) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 54'
    Overtreding van Ben White (Arsenal).
  • 54'
    Doelpoging van Gabriel Jesus (Arsenal)! Schot met links vanaf de rechterkant van het doelgebied wordt geblokt.
  • 53'
    Corner voor Arsenal. De bal gaat via Bart Verbruggen over de achterlijn.
  • 53'
    Schot met rechts van Martin Ødegaard (Arsenal) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Kai Havertz.
  • 50'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Pervis Estupiñán (Brighton and Hove Albion) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel uit een corner.
  • 49'
    Corner voor Brighton and Hove Albion. De bal gaat via Oleksandr Zinchenko over de achterlijn.
  • 48'
    Danny Welbeck (Brighton and Hove Albion) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 48'
    Overtreding van William Saliba (Arsenal).
  • 47'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Gabriel Jesus (Arsenal) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Kai Havertz met een voorzet.
  • 46'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Gabriel Magalhães (Arsenal) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Declan Rice met een voorzet uit een corner.
  • 46'
    Corner voor Arsenal. De bal gaat via Tariq Lamptey over de achterlijn.
  • 45'
    Schot met links van Julio Enciso (Brighton and Hove Albion) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.