•
    Wedstrijd afgelopen, Burnley 5, Sheffield United 0.

DOELPUNT BURNLEY!

• 28'
      Doelpunt! Burnley 2, Sheffield United 0. Schot met links van Jacob Bruun Larsen (Burnley) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Dara O'Shea.
  • 25'
    Overtreding van Jordan Beyer (Burnley).
  • 25'
    Oliver McBurnie (Sheffield United) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 24'
       Wissel bij Sheffield United. Jayden Bogle komt in het veld voor George Baldock , die niet verder kan door een blessure.
  • 24'
  • 22'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure George Baldock (Sheffield United).
  • 21'
    Zeki Amdouni (Burnley) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 21'
    Overtreding van Anel Ahmedhodzic (Sheffield United).
  • 19'
    Vitinho (Burnley) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 19'
    Overtreding van Gustavo Hamer (Sheffield United).
  • 19'
    Schot met rechts van Oliver Norwood (Sheffield United) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek.
  • 12'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Gustavo Hamer (Sheffield United) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Cameron Archer.
  • 12'
    Buitenspel Burnley. Vitinho met de pass, maar Jay Rodríguez staat buitenspel.
  • 11'
    Doelpoging van Jacob Bruun Larsen (Burnley)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Sander Berge.
  • 9'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Jay Rodríguez (Burnley) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Zeki Amdouni.