Wedstrijd afgelopen, Chelsea 0, Nottingham Forest 1.

Tweede helft afgelopen, Chelsea 0, Nottingham Forest 1.
  • 90' +7
      Matt Turner (Nottingham Forest) krijgt een gele kaart.
  • 90' +5
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Raheem Sterling (Chelsea) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Axel Disasi.
  • 90' +4
    Schot met rechts van Anthony Elanga (Nottingham Forest) gered door de keeper! De poging vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant werd gestopt in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Cheikhou Kouyaté.
  • 90' +3
    Corner voor Chelsea. De bal gaat via Ryan Yates over de achterlijn.
  • 90' +1
  • 88'
    Schot met rechts van Anthony Elanga (Nottingham Forest) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Scott McKenna.
  • 87'
    Doelpoging van Ian Maatsen (Chelsea)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Cole Palmer.
  • 87'
  • 86'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Ryan Yates (Nottingham Forest).
  • 86'
    Doelpoging van Mykhailo Mudryk (Chelsea)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Ian Maatsen.
  • 85'
    Corner voor Chelsea. De bal gaat via Matt Turner over de achterlijn.
  • 85'
    Schot met rechts van Thiago Silva (Chelsea) gered door de keeper! De poging vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Enzo Fernández met een voorzet.
  • 85'
      Nuno Tavares (Nottingham Forest) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 85'
    Overtreding van Nuno Tavares (Nottingham Forest).
  • 85'
    Noni Madueke (Chelsea) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 84'
  • 83'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Matt Turner (Nottingham Forest).
  • 82'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Nicolas Jackson (Chelsea) van heel dichtbij gaat net iets te hoog.
  • 81'
    Ryan Yates (Nottingham Forest) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 81'
    Overtreding van Cole Palmer (Chelsea).
  • 79'
    Morgan Gibbs-White (Nottingham Forest) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 79'
    Overtreding van Levi Colwill (Chelsea).
  • 77'
    Doelpoging van Noni Madueke (Chelsea)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 76'
       Wissel bij Chelsea. Mykhailo Mudryk komt in het veld voor Malo Gusto.
  • 76'
       Wissel bij Chelsea. Ian Maatsen komt in het veld voor Moisés Caicedo.
  • 75'
    Corner voor Chelsea. De bal gaat via Morgan Gibbs-White over de achterlijn.
  • 72'
    Levi Colwill (Chelsea) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 72'
    Buitenspel Nottingham Forest. Cheikhou Kouyaté met de pass, maar Anthony Elanga staat buitenspel.
  • 72'
       Wissel bij Nottingham Forest. Cheikhou Kouyaté komt in het veld voor Ola Aina.
  • 71'
       Wissel bij Nottingham Forest. Nuno Tavares komt in het veld voor Orel Mangala.
  • 71'
       Wissel bij Nottingham Forest. Gonzalo Montiel komt in het veld voor Sèrge Aurier , die niet verder kan door een blessure.
  • 71'
  • 70'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Sèrge Aurier (Nottingham Forest).
  • 70'
    Scott McKenna (Nottingham Forest) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 70'
  • 67'
    Buitenspel Chelsea. Enzo Fernández met de pass, maar Nicolas Jackson staat buitenspel.
  • 64'
       Wissel bij Nottingham Forest. Chris Wood komt in het veld voor Taiwo Awoniyi.
  • 63'
    Doelpoging van Axel Disasi (Chelsea)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Thiago Silva met een kopbal.
  • 61'
       Wissel bij Chelsea. Noni Madueke komt in het veld voor Ben Chilwell.
  • 61'
       Wissel bij Chelsea. Cole Palmer komt in het veld voor Conor Gallagher.
  • 60'
      Ryan Yates (Nottingham Forest) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 60'
    Overtreding van Ryan Yates (Nottingham Forest).
  • 60'
    Raheem Sterling (Chelsea) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 58'
    Buitenspel Nottingham Forest. Orel Mangala met de pass, maar Ola Aina staat buitenspel.
  • 57'
    Buitenspel Nottingham Forest. Taiwo Awoniyi met de pass, maar Anthony Elanga staat buitenspel.
  • 55'
    Doelpoging van Nicolas Jackson (Chelsea)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Enzo Fernández met een steekpass.
  • 53'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Axel Disasi (Chelsea) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de rechterbovenhoek uit een corner.
  • 52'
    Corner voor Chelsea. De bal gaat via Willy Boly over de achterlijn.
  • 52'
    Doelpoging van Moisés Caicedo (Chelsea)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.

DOELPUNT NOTTM FOREST!

• 47'
      Doelpunt! Chelsea 0, Nottingham Forest 1. Schot met rechts van Anthony Elanga (Nottingham Forest) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Taiwo Awoniyi met een steekpass.
  • 47'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Ryan Yates (Nottingham Forest) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Taiwo Awoniyi.