Wedstrijd afgelopen, Nottingham Forest 1, Arsenal 2.

• 90' +7
      Tweede helft afgelopen, Nottingham Forest 1, Arsenal 2.
  • 90' +6
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Anthony Elanga (Nottingham Forest) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Harry Toffolo met een voorzet.
  • 90' +4
    Overtreding van Murillo (Nottingham Forest).
  • 90' +4
    Eddie Nketiah (Arsenal) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 90' +3
  • 90' +2
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Harry Toffolo (Nottingham Forest).
  • 90' +2
    Schot met rechts van Taiwo Awoniyi (Nottingham Forest) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Harry Toffolo met een kopbal.
  • 90' +2
    Doelpoging van Morgan Gibbs-White (Nottingham Forest)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 90' +1
       Wissel bij Arsenal. Jakub Kiwior komt in het veld voor Oleksandr Zinchenko.
  • 90' +1
       Wissel bij Arsenal. Jorginho komt in het veld voor Martin Ødegaard.
  • 90' +1
    Corner voor Nottingham Forest. De bal gaat via Declan Rice over de achterlijn.

DOELPUNT NOTTM FOREST!

DOELPUNT ARSENAL!

• 64'
      Doelpunt! Nottingham Forest 0, Arsenal 1. Schot met links van Gabriel Jesus (Arsenal) vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Oleksandr Zinchenko.
  • 63'
       Wissel bij Nottingham Forest. Callum Hudson-Odoi komt in het veld voor Nicolás Domínguez.
  • 59'
  • 59'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Bukayo Saka (Arsenal).
  • 58'
    Buitenspel Arsenal. Declan Rice met de pass, maar Gabriel Jesus staat buitenspel.
  • 57'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Gabriel Jesus (Arsenal) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Bukayo Saka met een kopbal vanuit een dood spelmoment.
  • 56'
    Overtreding van Neco Williams (Nottingham Forest).
  • 56'
    Martin Ødegaard (Arsenal) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 56'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de rechterpaal! Schot met rechts van Gabriel Jesus (Arsenal) vanuit het midden van het strafschopgebied. Op aangeven van Martin Ødegaard.
  • 54'
    Corner voor Arsenal. De bal gaat via Murillo over de achterlijn.
  • 53'
    Corner voor Arsenal. De bal gaat via Harry Toffolo over de achterlijn.
  • 52'
    Schot met rechts van Bukayo Saka (Arsenal) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Martin Ødegaard.
  • 51'
    Kopbal van Neco Williams (Nottingham Forest) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek.
  • 51'
    Taiwo Awoniyi (Nottingham Forest) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.