The City Ground Nottingham, Nottinghamshire, Engeland

Live verslag Nottm Forest - Crystal Palace

DOELPUNT NOTTM FOREST!

• 60'
      Doelpunt! Nottingham Forest 1, Crystal Palace 1. Kopbal van Chris Wood (Nottingham Forest) van heel dichtbij hoog in het midden van het doel. Op aangeven van Morgan Gibbs-White met een voorzet.
  • 59'
       Wissel bij Nottingham Forest. Giovanni Reyna komt in het veld voor Divock Origi.
  • 57'
    Corner voor Nottingham Forest. De bal gaat via Joachim Andersen over de achterlijn.
  • 57'
    Doelpoging van Ola Aina (Nottingham Forest)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Callum Hudson-Odoi.
  • 56'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Chris Wood (Nottingham Forest) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Neco Williams met een voorzet.
  • 55'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Jordan Ayew (Crystal Palace) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel.
  • 55'
  • 54'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Chris Richards (Crystal Palace).
  • 53'
    Buitenspel Nottingham Forest. Ryan Yates met de pass, maar Divock Origi staat buitenspel.
  • 51'
    Schot met rechts van Callum Hudson-Odoi (Nottingham Forest) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Morgan Gibbs-White.
  • 50'
    Overtreding van Murillo (Nottingham Forest).
  • 50'
    Jordan Ayew (Crystal Palace) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 50'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Eberechi Eze (Crystal Palace) vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Adam Wharton uit een corner.
  • 49'
    Corner voor Crystal Palace. De bal gaat via Ryan Yates over de achterlijn.
  • 48'
      Felipe (Nottingham Forest) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 48'
    Jean-Philippe Mateta (Crystal Palace) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.