Stade Louis-II Monaco, Monaco

Live verslag Monaco - Metz

DOELPUNT MONACO!

• 88'
    Doelpunt! Monaco 4, Metz 0. Wissam Ben Yedder (Monaco) benut de penalty met een Schot met rechts in de linkerbenedenhoek.
  • 86'
    John Boye (Metz) krijgt zijn tweede gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 86'
    Strafschop veroorzaakt door John Boye (Metz) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 86'
    Strafschop Monaco. Gelson Martins lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 85'
    Overtreding van Vágner Dias (Metz).
  • 85'
    Axel Disasi (Monaco) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 85'
    Doelpoging van Wissam Ben Yedder (Monaco)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Youssouf Fofana.
  • 84'
      John Boye (Metz) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 84'
      Kiki Kouyate (Metz) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 84'
    Overtreding van Kiki Kouyate (Metz).
  • 84'
    Krépin Diatta (Monaco) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 82'
       Wissel bij Monaco. Chrislain Matsima komt in het veld voor Djibril Sidibé.
  • 81'
    Buitenspel Metz. Vágner Dias met de pass, maar Kiki Kouyate staat buitenspel.
  • 80'
    Overtreding van Axel Disasi (Monaco).
  • 80'
    Vágner Dias (Metz) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 79'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Victorien Angban (Metz) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Vágner Dias.