•
    Wedstrijd afgelopen, Brest 0, Paris Saint-Germain 2.

DOELPUNT PSG!

• 70'
      Doelpunt! Brest 0, Paris Saint-Germain 2. Schot met links van Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) vanaf de linkerkant van het doelgebied in de linkerbenedenhoek na een snelle counter.
  • 68'
    Schot met links van Romain Faivre (Brest) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Steve Mounie met een kopbal.
  • 65'
    Julien Faussurier (Brest) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 65'
    Overtreding van Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain).
  • 65'
    Schot met rechts van Gaëtan Charbonnier (Brest) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Franck Honorat met een steekpass.
  • 64'
    Overtreding van Brendan Chardonnet (Brest).
  • 64'
    Neymar (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 60'
    Kopbal van Danilo Pereira (Paris Saint-Germain) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Neymar met een voorzet.
  • 60'
    Corner voor Paris Saint-Germain. De bal gaat via Hugo Magnetti over de achterlijn.
  • 60'
    Doelpoging van Neymar (Paris Saint-Germain)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Kylian Mbappé.
  • 58'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Ángel Di María (Paris Saint-Germain) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links uit een directe vrije trap.
  • 57'
  • 57'
    Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 52'
    Overtreding van Neymar (Paris Saint-Germain).
  • 52'
    Julien Faussurier (Brest) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 45'
      Tweede helft begint Brest 0, Paris Saint-Germain 1.

• 45'
      Eerste helft afgelopen, Brest 0, Paris Saint-Germain 1.
  • 43'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Steve Mounie (Brest) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Brendan Chardonnet met een voorzet.