Live verslag Lens - Brest

• 90' +5
      Tweede helft voorbij, Lens 2, Brest 1.
  • 90' +4
    Schot met rechts van Gaël Kakuta (Lens) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Florian Sotoca.

DOELPUNT BREST!

DOELPUNT LENS!

• 33'
    Doelpunt! Lens 2, Brest 0. Florian Sotoca (Lens) benut de penalty met een Schot met rechts in de linkerbenedenhoek.
  • 31'
      Jean-Kevin Duverne (Brest) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 31'
    Strafschop veroorzaakt door Jean-Kevin Duverne (Brest) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 31'
    Strafschop Lens. Arnaud Kalimuendo lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 29'
    Doelpoging van Steve Mounie (Brest)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Franck Honorat met een voorzet.
  • 28'
    Overtreding van Hianga'a M'Bock (Brest).
  • 28'
    Florian Sotoca (Lens) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 22'
    Overtreding van Ronaël Pierre-Gabriel (Brest).
  • 22'
    Ismael Boura (Lens) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 21'
    Hianga'a M'Bock (Brest) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 21'
    Overtreding van Yannick Cahuzac (Lens).
  • 19'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Christophe Herelle (Brest) vanuit het midden van het strafschopgebied te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Romain Faivre met een voorzet uit een corner.
  • 19'
    Corner voor Brest. De bal gaat via Jonathan Gradit over de achterlijn.
  • 19'
    Doelpoging van Irvin Cardona (Brest)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Franck Honorat met een voorzet.
  • 18'
    Schot met links van Romain Faivre (Brest) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Irvin Cardona.
  • 17'
    Doelpoging van Franck Honorat (Brest)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Ronaël Pierre-Gabriel.