Eigen doelpunt van Wesley Lautoa, Dijon. Lyon 2, Dijon 1.
    Corner voor Lyon. Veroorzaakt door Bruno Ecuele Manga.
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Memphis Depay (Lyon) vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant en van grote afstand te hoog.
  • 41'
    Corner voor Lyon. Veroorzaakt door Wesley Lautoa.
  • 41'
    Doelpoging van Maxwel Cornet (Lyon)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Marcelo.
  • 39'
    Aurelien Scheidler (Dijon) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 39'
    Overtreding van Marcelo (Lyon).

• 38'
    Doelpunt! Lyon 1, Dijon 1. Memphis Depay (Lyon) benut de penalty met een Schot met rechts in de linkerbenedenhoek.
  • 37'
      Ahmad Toure Ngouyamsa Nounchil (Dijon) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 36'
    Strafschop Lyon. Maxwel Cornet lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 36'
    Strafschop veroorzaakt door Ahmad Toure Ngouyamsa Nounchil (Dijon) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 33'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Bruno Guimarães (Lyon) van buiten het strafschopgebied te hoog.
  • 32'
    Kopbal van Karl Toko Ekambi (Lyon) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Léo Dubois.
  • 32'
    Doelpoging van Léo Dubois (Lyon)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied geblokt.
  • 32'
    Corner voor Lyon. Veroorzaakt door Fouad Chafik.
  • 26'
    Doelpoging van Moussa Dembele (Lyon)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Bruno Guimarães met een kopbal.
  • 25'
    Schot met rechts van Bruno Guimarães (Lyon) gered door de keeper! De poging vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Léo Dubois.
  • 24'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Memphis Depay (Lyon) van buiten het strafschopgebied te hoog en te ver naar rechts.