Maxwel Cornet (Lyon) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 42'
    Corner voor Lyon. Veroorzaakt door John Boye.
  • 42'
    Doelpoging van Marcelo (Lyon)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Memphis Depay met een voorzet.
  • 41'
    Corner voor Lyon. Veroorzaakt door Fabien Centonze.
  • 41'
    Doelpoging van Karl Toko Ekambi (Lyon)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Lucas Paquetá.
  • 39'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Marcelo (Lyon) vanuit het midden van het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Memphis Depay met een voorzet uit een corner.
  • 39'
  • 39'
    Doelpoging van Tinotenda Kadewere (Lyon)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Mattia De Sciglio met een voorzet.
  • 37'
    Schot met rechts van Memphis Depay (Lyon) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Houssem Aouar.
  • 36'
    Schot met rechts van Houssem Aouar (Lyon) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Memphis Depay.
  • 36'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Thierry Ambrose (Metz) van buiten het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Opa Nguette.
  • 32'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Memphis Depay (Lyon) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied links naast het doel. Op aangeven van Lucas Paquetá.
  • 31'
    Overtreding van Houssem Aouar (Lyon).
  • 31'
    Fabien Centonze (Metz) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 28'
      Pape Sarr (Metz) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 28'
    Overtreding van Pape Sarr (Metz).
  • 28'
    Houssem Aouar (Lyon) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 28'
    Overtreding van Bruno Guimarães (Lyon).
  • 28'
    Victorien Angban (Metz) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 24'
    Corner voor Metz. Veroorzaakt door Marcelo.
  • 23'
    Hands van Victorien Angban (Metz).
  • 22'
    Overtreding van Tinotenda Kadewere (Lyon).
  • 22'
    Thomas Delaine (Metz) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 20'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Houssem Aouar (Lyon) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied te hoog. Op aangeven van Memphis Depay vanuit een dood spelmoment.
  • 20'
  • 20'
    Tinotenda Kadewere (Lyon) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.