Live verslag Nantes - Nîmes

DOELPUNT NîMES!

DOELPUNT NANTES!

• 26'
    Doelpunt! Nantes 2, Nîmes 0. Imran Louza (Nantes) benut de penalty met een Schot met links in de rechterbenedenhoek.
  • 25'
    Strafschop veroorzaakt door Loïck Landre (Nîmes) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 25'
    Strafschop Nantes. Fabio lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 23'
    Corner voor Nantes. Veroorzaakt door Birger Meling.
  • 22'
    Overtreding van Ludovic Blas (Nantes).
  • 22'
    Adrián Cubas (Nîmes) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 21'
    Overtreding van Fabio (Nantes).
  • 21'
    Yassine Benrahou (Nîmes) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 19'
    Buitenspel Nantes. Dennis Appiah met de pass, maar Ludovic Blas staat buitenspel.
  • 17'
    Corner voor Nîmes. Veroorzaakt door Fabio.
  • 16'
    Schot met rechts van Zinedine Ferhat (Nîmes) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Adrián Cubas.
  • 14'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Nicolas Pallois (Nantes) vanuit het midden van het strafschopgebied rechts naast het doel. Op aangeven van Imran Louza met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 13'
    Overtreding van Renaud Ripart (Nîmes).
  • 13'
    Randal Kolo Muani (Nantes) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.