Wedstrijd voorbij, Paris Saint-Germain 4, Strasbourg 0.

DOELPUNT PSG!

• 45'
      Eerste helft voorbij, Paris Saint-Germain 1, Strasbourg 0.
  • 45'
    Schot met rechts van Kenny Lala (Strasbourg) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 39'
    Schot met rechts van Rafinha (Paris Saint-Germain) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Mitchel Bakker.
  • 36'
    Corner voor Paris Saint-Germain. Veroorzaakt door Ludovic Ajorque.
  • 35'
    Overtreding van Alexander Djiku (Strasbourg).
  • 35'
    Timothee Pembele (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 33'
    Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 33'
  • 32'
    Buitenspel Paris Saint-Germain. Ander Herrera met de pass, maar Ángel Di María staat buitenspel.
  • 31'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Ángel Di María (Paris Saint-Germain) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied rechts naast het doel.
  • 28'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Alexander Djiku (Strasbourg) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied rechts naast het doel uit een corner.
  • 27'
    Corner voor Strasbourg. Veroorzaakt door Marquinhos.
  • 26'
    Mohamed Simakan (Strasbourg) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 26'
    Overtreding van Rafinha (Paris Saint-Germain).
  • 25'
    Ludovic Ajorque (Strasbourg) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 25'
    Overtreding van Thilo Kehrer (Paris Saint-Germain).
  • 24'
    Overtreding van Ibrahima Sissoko (Strasbourg).
  • 24'
    Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.