Wedstrijd voorbij, St Etienne 2, Nîmes 2.

Tweede helft voorbij, St Etienne 2, Nîmes 2.
  • 89'
    Corner voor St Etienne. Veroorzaakt door Kelyan Guessoum.
  • 89'
    Doelpoging van Denis Bouanga (St Etienne)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Miguel Trauco met een kopbal.
  • 88'
    Schot met rechts van Maxence Rivera (St Etienne) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Miguel Trauco.
  • 82'
    Corner voor Nîmes. Veroorzaakt door Miguel Trauco.
  • 81'
      Yvan Neyou (St Etienne) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 79'
    Schot met rechts van Marco Ludivin Majouga (Nîmes) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Zinedine Ferhat.
  • 79'
    Kelyan Guessoum (Nîmes) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 79'
    Overtreding van Maxence Rivera (St Etienne).
  • 77'
       Wissel bij St Etienne. Lucas Gourna-Douath komt in de plaats van Mahdi Camara.
  • 77'
       Wissel bij St Etienne. Maxence Rivera komt in de plaats van Arnaud Nordin.
  • 75'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Marco Ludivin Majouga (Nîmes) van buiten het strafschopgebied links naast het doel. Op aangeven van Matteo Ahlinvi.
  • 73'
       Wissel bij Nîmes. Moussa Koné komt in de plaats van Niclas Eliasson.
  • 73'
       Wissel bij Nîmes. Marco Ludivin Majouga komt in de plaats van Sofiane Alakouch.
  • 69'
    Corner voor St Etienne. Veroorzaakt door Baptiste Reynet.
  • 69'
    Schot met links van Adil Aouchiche (St Etienne) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Denis Bouanga.
  • 69'
    Overtreding van Timothée Kolodziejczak (St Etienne).
  • 69'
    Florian Miguel (Nîmes) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 68'
    Corner voor St Etienne. Veroorzaakt door Florian Miguel.
  • 68'
       Wissel bij Nîmes. Lamine Fomba komt in de plaats van Sidy Sarr.
  • 67'
    Buitenspel St Etienne. Yvan Neyou met de pass, maar Jean-Phillipe Krasso staat buitenspel.
  • 67'
    Doelpoging van Yvan Neyou (St Etienne)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Adil Aouchiche.
  • 66'
      Sidy Sarr (Nîmes) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 66'
    Jean-Phillipe Krasso (St Etienne) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 66'
    Overtreding van Sidy Sarr (Nîmes).
  • 65'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Denis Bouanga (St Etienne) van buiten het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Adil Aouchiche.
  • 65'
    Adil Aouchiche (St Etienne) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 65'
  • 63'
    Arnaud Nordin (St Etienne) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 63'
    Overtreding van Gaetan Paquiez (Nîmes).

DOELPUNT SAINT-ÉTIENNE!

DOELPUNT NîMES!

• 13'
      Doelpunt! St Etienne 1, Nîmes 1. Schot met rechts van Matteo Ahlinvi (Nîmes) vanuit het midden van het strafschopgebied hoog in het midden van het doel.
  • 9'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Wahbi Khazri (St Etienne) vanuit het midden van het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Arnaud Nordin met een voorzet.
  • 9'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Zinedine Ferhat (Nîmes) van buiten het strafschopgebied bijna raak, maar net naast de linkerbovenhoek uit een directe vrije trap.