Groupama Stadium Décines-Charpieu, Frankrijk

Live verslag Lyon - Bordeaux

DOELPUNT LYON!

• 90' +1
      Doelpunt! Lyon 6, Bordeaux 1. Schot met rechts van Moussa Dembele (Lyon) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Bradley Barcola.
  • 90'
    Overtreding van Remi Oudin (Bordeaux).
  • 90'
    Castello Lukeba (Lyon) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90'
    Schot met links van Remi Oudin (Bordeaux) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Enock Kwateng.
  • 88'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Fransérgio (Bordeaux) van heel dichtbij gaat bijna raak, maar net naast de rechterbovenhoek. Op aangeven van Remi Oudin met een voorzet uit een corner.
  • 88'
    Corner voor Bordeaux. De bal gaat via Damien da Silva over de achterlijn.
  • 88'
    Doelpoging van Sékou Mara (Bordeaux)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 87'
    Schot met rechts van Sékou Mara (Bordeaux) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 87'
    Doelpoging van Sékou Mara (Bordeaux)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Jean Onana met een steekpass.
  • 87'
    Schot met links van Karl Toko-Ekambi (Lyon) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Jérôme Boateng met een steekpass.
  • 86'
    Moussa Dembele (Lyon) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 86'
    Overtreding van Anel Ahmedhodzic (Bordeaux).
  • 86'
    Schot met links van Javairô Dilrosun (Bordeaux) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Anel Ahmedhodzic.
  • 84'
       Wissel bij Bordeaux. Fransérgio komt in het veld voor Abdel Jalil Zaim Idriss Medioub.

DOELPUNT BORDEAUX!

• 45'
      Doelpunt! Lyon 4, Bordeaux 0. Schot met rechts van Romain Faivre (Lyon) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Moussa Dembele.
  • 45'
      Tweede helft begint Lyon 3, Bordeaux 0.

• 33'
      Doelpunt! Lyon 3, Bordeaux 0. Schot met links van Lucas Paquetá (Lyon) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek uit een corner.
  • 33'
    Corner voor Lyon. De bal gaat via Anel Ahmedhodzic over de achterlijn.
  • 32'
    Lucas Paquetá (Lyon) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 32'
    Overtreding van Josuha Guilavogui (Bordeaux).
  • 31'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Damien da Silva (Lyon) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Romain Faivre met een voorzet uit een corner.
  • 31'
    Corner voor Lyon. De bal gaat via Abdel Jalil Zaim Idriss Medioub over de achterlijn.
  • 28'
    Buitenspel Lyon. Malo Gusto met de pass, maar Tetê staat buitenspel.
  • 27'
    Overtreding van Abdel Jalil Zaim Idriss Medioub (Bordeaux).
  • 27'
    Moussa Dembele (Lyon) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 27'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Josuha Guilavogui (Bordeaux) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Gideon Mensah.