•
    Wedstrijd afgelopen, Nice 3, Lyon 1.

DOELPUNT LYON!

• 40'
      Doelpunt! Nice 3, Lyon 1. Schot met rechts van Jeffinho (Lyon) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Rayan Cherki.
  • 39'
    Overtreding van Gaëtan Laborde (Nice).
  • 39'
    Alexandre Lacazette (Lyon) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 38'
    Doelpoging van Saël Kumbedi (Lyon)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Rayan Cherki.
  • 37'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Alexandre Lacazette (Lyon) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Bradley Barcola met een voorzet.
  • 35'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Bradley Barcola (Lyon) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat te hoog uit een corner.
  • 35'
    Corner voor Lyon. De bal gaat via Kasper Schmeichel over de achterlijn.
  • 35'
    Schot met rechts van Maxence Caqueret (Lyon) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Bradley Barcola.

DOELPUNT NICE!

• 32'
      Doelpunt! Nice 3, Lyon 0. Schot met links van Terem Moffi (Nice) van heel dichtbij in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Hicham Boudaoui met een voorzet.