Live verslag Troyes - Lorient

DOELPUNT LORIENT!

DOELPUNT TROYES!

• 60'
      Doelpunt! Troyes 2, Lorient 1. Schot met links van Rony Lopes (Troyes) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek.
  • 58'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de linkerpaal! Schot met links van Dango Ouattara (Lorient) vanuit het midden van het strafschopgebied. Op aangeven van Stéphane Diarra.
  • 57'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Jackson Porozo (Troyes) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de linkerbovenhoek. Op aangeven van Erik Palmer-Brown met een voorzet.
  • 56'
    Corner voor Troyes. De bal gaat via Bonke Innocent over de achterlijn.
  • 56'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Julien Laporte (Lorient) van meer dan 30 meter gaat te hoog. Op aangeven van Montassar Talbi.
  • 53'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Wilson Odobert (Troyes) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Mama Baldé.
  • 52'
    Hands van Bonke Innocent (Lorient).
  • 50'
    Overtreding van Mama Baldé (Troyes).
  • 50'
    Yvon Mvogo (Lorient) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.

• 45' +3
      Eerste helft afgelopen, Troyes 1, Lorient 0.
  • 44'
    Overtreding van Ibrahima Koné (Lorient).
  • 44'
    Mateusz Lis (Troyes) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 43'
    Corner voor Lorient. De bal gaat via Jackson Porozo over de achterlijn.
  • 43'
    Overtreding van Rominigue Kouamé (Troyes).
  • 43'
    Julien Ponceau (Lorient) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 41'
    Schot met rechts van Wilson Odobert (Troyes) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Rony Lopes.
  • 40'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Dango Ouattara (Lorient) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Ibrahima Koné.
  • 38'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Rony Lopes (Troyes) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Mama Baldé.
  • 36'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Mama Baldé (Troyes) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Wilson Odobert.
  • 35'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Mama Baldé (Troyes) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Wilson Odobert.