Wedstrijd afgelopen, Le Havre 0, Paris Saint-Germain 2.

Eerste helft afgelopen, Le Havre 0, Paris Saint-Germain 1.
    Nordi Mukiele (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 45' +1
    Loïc Négo (Le Havre) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 45' +1
  • 45' +1
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Loïc Négo (Le Havre).
  • 45' +1
    Overtreding van Lee Kang-In (Paris Saint-Germain).
  • 45'
    Doelpoging van Yassine Kechta (Le Havre)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Arouna Sangante.
  • 44'
    Overtreding van Manuel Ugarte (Paris Saint-Germain).
  • 44'
    Josué Casimir (Le Havre) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 42'
    Overtreding van Daler Kuzyaev (Le Havre).
  • 42'
    Lee Kang-In (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 41'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Josué Casimir (Le Havre) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Arouna Sangante.
  • 40'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Arouna Sangante (Le Havre) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Christopher Operi met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 39'
  • 39'
    Daler Kuzyaev (Le Havre) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 31'
    Buitenspel Paris Saint-Germain. Lee Kang-In met de pass, maar Kylian Mbappé staat buitenspel.
  • 29'
  • 29'
    Loïc Négo (Le Havre) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 28'
    Corner voor Paris Saint-Germain. De bal gaat via Arouna Sangante over de achterlijn.
  • 28'
    Doelpoging van Lee Kang-In (Paris Saint-Germain)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Kylian Mbappé.