•
    Wedstrijd afgelopen, Lens 3, Lyon 2.

DOELPUNT LENS!

• 73'
      Doelpunt! Lens 3, Lyon 2. Schot met links van Przemyslaw Frankowski (Lens) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Ruben Aguilar met een voorzet.

DOELPUNT LYON!

• 71'
      Doelpunt! Lens 2, Lyon 2. Schot met rechts van Jake O'Brien (Lyon) van heel dichtbij in de linkerbenedenhoek uit een corner.
  • 71'
    Corner voor Lyon. De bal gaat via Brice Samba over de achterlijn.
  • 70'
    Schot met rechts van Rayan Cherki (Lyon) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het doelgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Maxence Caqueret.
  • 69'
    Corner voor Lyon. De bal gaat via Kevin Danso over de achterlijn.
  • 69'
    Doelpoging van Rayan Cherki (Lyon)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 68'
  • 68'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Florian Sotoca (Lens).
  • 68'
    Overtreding van Paul Akouokou (Lyon).
  • 68'
    Florian Sotoca (Lens) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 67'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Adrien Thomasson (Lens) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Przemyslaw Frankowski.
  • 65'
  • 65'
    Wedstrijd onderbroken (Lens).
  • 64'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Kevin Danso (Lens) vanaf de rechterkant van het doelgebied gaat net iets te hoog vanuit een dood spelmoment.
  • 64'
    Schot met links van Facundo Medina (Lens) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel.
  • 63'
  • 63'
    Adrien Thomasson (Lens) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 63'
       Wissel bij Lens. Morgan Guilavogui komt in het veld voor Wesley Saïd.
  • 62'
       Wissel bij Lens. Adrien Thomasson komt in het veld voor David Pereira da Costa.
  • 62'
       Wissel bij Lyon. Tino Kadewere komt in het veld voor Diego Moreira.
  • 62'
       Wissel bij Lyon. Paul Akouokou komt in het veld voor Skelly Alvero.
  • 61'
    Rayan Cherki (Lyon) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 61'
    Overtreding van Salis Abdul Samed (Lens).
  • 58'
    Schot met links van Diego Moreira (Lyon) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Maxence Caqueret.
  • 58'
    Doelpoging van Skelly Alvero (Lyon)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Maxence Caqueret.
  • 57'
  • 56'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Jonathan Gradit (Lens).