Wedstrijd afgelopen, Lille 1, Paris Saint-Germain 1.

Tweede helft afgelopen, Lille 1, Paris Saint-Germain 1.

DOELPUNT LILLE!

DOELPUNT PSG!

• 65'
    Doelpunt! Lille 0, Paris Saint-Germain 1. Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) benut de penalty met een Schot met rechts in de linkerbenedenhoek.
  • 65'
  • 65'
      Bafodé Diakité (Lille) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 64'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Bafodé Diakité (Lille).
  • 62'
    Strafschop veroorzaakt door Bafodé Diakité (Lille) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 62'
    Strafschop Paris Saint-Germain. Lucas Hernández lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 61'
    Doelpoging van Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 58'
    Corner voor Paris Saint-Germain. De bal gaat via Nabil Bentaleb over de achterlijn.
  • 57'
    Buitenspel Paris Saint-Germain. Vitinha met de pass, maar Kylian Mbappé staat buitenspel.
  • 56'
    Doelpoging van Yusuf Yazici (Lille)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 56'
    Doelpoging van Angel Gomes (Lille)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Edon Zhegrova.
  • 55'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Benjamin André (Lille) van heel dichtbij gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Angel Gomes met een voorzet uit een corner.
  • 55'
    Corner voor Lille. De bal gaat via Bradley Barcola over de achterlijn.
  • 54'
    Corner voor Lille. De bal gaat via Marquinhos over de achterlijn.
  • 54'
    Doelpoging van Angel Gomes (Lille)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Edon Zhegrova.
  • 54'
    Gabriel Gudmundsson (Lille) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 54'
    Overtreding van Warren Zaïre-Emery (Paris Saint-Germain).
  • 49'
  • 49'
    Danilo Pereira (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 48'
  • 48'
  • 48'
    Doelpoging van Yusuf Yazici (Lille)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Bafodé Diakité.