Decathlon Arena - Stade Pierre-Mauroy Villeneuve d'Ascq, Frankrijk

Live verslag Lille - Toulouse

DOELPUNT TOULOUSE!

• 64'
      Doelpunt! Lille 1, Toulouse 1. Kopbal van Thijs Dallinga (Toulouse) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Vincent Sierro met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 63'
      Alexsandro Ribeiro (Lille) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 63'
    Moussa Diarra (Toulouse) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 63'
    Overtreding van Alexsandro Ribeiro (Lille).
  • 62'
    Mikkel Desler (Toulouse) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 62'
    Overtreding van Ismaily (Lille).
  • 62'
  • 62'
       Wissel bij Toulouse. Ibrahim Cissoko komt in het veld voor Cristian Cásseres.
  • 61'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Moussa Diarra (Toulouse).
  • 60'
      Stijn Spierings (Toulouse) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 60'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Tiago Santos (Lille).
  • 59'
    Schot met rechts van Edon Zhegrova (Lille) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Ismaily.
  • 58'
    Overtreding van Rasmus Nicolaisen (Toulouse).
  • 58'
    Jonathan David (Lille) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 56'
    Overtreding van Cristian Cásseres (Toulouse).
  • 56'
    Angel Gomes (Lille) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 54'
    Doelpoging van Angel Gomes (Lille)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Edon Zhegrova.
  • 52'
  • 52'
    Angel Gomes (Lille) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 50'
  • 49'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Nabil Bentaleb (Lille).
  • 48'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van César Gelabert (Toulouse) van buiten het strafschopgebied gaat net iets te hoog vanuit een dood spelmoment.
  • 48'
       Wissel bij Lille. Samuel Umtiti komt in het veld voor Leny Yoro , die niet verder kan door een blessure.
  • 48'
  • 46'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Leny Yoro (Lille).