Wedstrijd afgelopen, Nantes 0, Paris Saint-Germain 2.

• 90' +3
      Tweede helft afgelopen, Nantes 0, Paris Saint-Germain 2.
  • 90' +3
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Matthis Abline (Nantes) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Bénie Traoré.
  • 90' +2
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Beraldo (Paris Saint-Germain) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Achraf Hakimi met een voorzet uit een corner.
  • 90' +1
    Corner voor Paris Saint-Germain. De bal gaat via Nicolas Pallois over de achterlijn.
  • 90' +1
    Doelpoging van Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Warren Zaïre-Emery.
  • 89'
  • 88'
    Schot met rechts van Moses Simon (Nantes) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Pedro Chirivella.
  • 85'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Manuel Ugarte (Paris Saint-Germain) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts.
  • 83'
    Doelpoging van Achraf Hakimi (Paris Saint-Germain)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Gonçalo Ramos.
  • 82'
    Douglas Augusto (Nantes) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 82'
    Overtreding van Vitinha (Paris Saint-Germain).
  • 81'
    Moses Simon (Nantes) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 81'
    Overtreding van Manuel Ugarte (Paris Saint-Germain).
  • 79'
    Corner voor Nantes. De bal gaat via Warren Zaïre-Emery over de achterlijn.
  • 79'
    Doelpoging van Samuel Moutoussamy (Nantes)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 79'
    Schot met rechts van Pedro Chirivella (Nantes) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Bénie Traoré.
  • 78'
       Wissel bij Nantes. Samuel Moutoussamy komt in het veld voor Moussa Sissoko.
  • 78'
       Wissel bij Nantes. Matthis Abline komt in het veld voor Marcus Coco.

DOELPUNT PSG!

• 59'
      Doelpunt! Nantes 0, Paris Saint-Germain 1. Schot met links van Lucas Hernández (Paris Saint-Germain) van buiten het strafschopgebied in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Marquinhos.
  • 57'
    Overtreding van Tino Kadewere (Nantes).
  • 57'
    Lucas Hernández (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 56'
    Corner voor Paris Saint-Germain. De bal gaat via Jean-Charles Castelletto over de achterlijn.
  • 55'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Gonçalo Ramos (Paris Saint-Germain) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Lee Kang-In met een voorzet.
  • 53'
    Corner voor Nantes. De bal gaat via Gianluigi Donnarumma over de achterlijn.
  • 53'
    Schot met links van Nicolas Pallois (Nantes) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel.
  • 51'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Marquinhos (Paris Saint-Germain) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Randal Kolo Muani met een voorzet.
  • 51'
    Corner voor Paris Saint-Germain. De bal gaat via Mostafa Mohamed over de achterlijn.
  • 50'
    Corner voor Paris Saint-Germain. De bal gaat via Nathan Zézé over de achterlijn.
  • 49'
    Nicolas Cozza (Nantes) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 49'
    Overtreding van Warren Zaïre-Emery (Paris Saint-Germain).
  • 48'
    Doelpoging van Vitinha (Paris Saint-Germain)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Gonçalo Ramos.