•
    Wedstrijd afgelopen, Paris Saint-Germain 2, Brest 2.

DOELPUNT BREST!

• 54'
      Doelpunt! Paris Saint-Germain 2, Brest 1. Schot met rechts van Mahdi Camara (Brest) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek.
  • 54'
    Doelpoging van Romain Del Castillo (Brest)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Kenny Lala.
  • 52'
      Kenny Lala (Brest) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 52'
      Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) krijgt een gele kaart.
  • 52'
    Overtreding van Kenny Lala (Brest).
  • 52'
    Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 52'
    Schot met rechts van Hugo Magnetti (Brest) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Steve Mounié.
  • 50'
    Schot met links van Pierre Lees-Melou (Brest) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Kenny Lala.
  • 46'
    Bradley Locko (Brest) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 46'
    Overtreding van Warren Zaïre-Emery (Paris Saint-Germain).
  • 45'
      Tweede helft begint Paris Saint-Germain 2, Brest 0.

• 45' +1
      Eerste helft afgelopen, Paris Saint-Germain 2, Brest 0.

DOELPUNT PSG!

• 44'
      Doelpunt! Paris Saint-Germain 2, Brest 0. Schot met rechts van Randal Kolo Muani (Paris Saint-Germain) van heel dichtbij in het midden van het doel.
  • 44'
    Schot met links van Marco Asensio (Paris Saint-Germain) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Bradley Barcola.
  • 43'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Vitinha (Paris Saint-Germain) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Warren Zaïre-Emery na een snelle counter.
  • 40'
    Doelpoging van Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.