Wedstrijd afgelopen, Paris Saint-Germain 3, Metz 1.

• 90' +6
      Tweede helft afgelopen, Paris Saint-Germain 3, Metz 1.
  • 90' +4
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Gonçalo Ramos (Paris Saint-Germain) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Vitinha met een steekpass.
  • 90' +1
       Wissel bij Paris Saint-Germain. Gonçalo Ramos komt in het veld voor Lee Kang-In.
  • 90' +1
       Wissel bij Paris Saint-Germain. Ethan Mbappé komt in het veld voor Manuel Ugarte.
  • 90'
       Wissel bij Paris Saint-Germain. Carlos Soler komt in het veld voor Bradley Barcola.
  • 90'
    Corner voor Paris Saint-Germain. De bal gaat via Kévin Van Den Kerkhof over de achterlijn.
  • 89'
       Wissel bij Metz. Ablie Jallow komt in het veld voor Danley Jean-Jacques.
  • 88'
    Buitenspel Paris Saint-Germain. Kylian Mbappé met de pass, maar Bradley Barcola staat buitenspel.
  • 87'
  • 87'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Lamine Camara (Metz).

DOELPUNT PSG!

• 82'
      Doelpunt! Paris Saint-Germain 3, Metz 1. Schot met rechts van Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) van heel dichtbij in het midden van het doel.
  • 81'
    Buitenspel Paris Saint-Germain. Lee Kang-In met de pass, maar Kylian Mbappé staat buitenspel.
  • 81'
    Doelpoging van Lee Kang-In (Paris Saint-Germain)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Marco Asensio.
  • 80'
    Overtreding van Kévin N'Doram (Metz).
  • 80'
    Lucas Hernández (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 78'
    Corner voor Paris Saint-Germain. De bal gaat via Lamine Camara over de achterlijn.
  • 78'
    Doelpoging van Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Bradley Barcola.
  • 76'
    Corner voor Metz. De bal gaat via Marco Asensio over de achterlijn.
  • 73'
    Overtreding van Lamine Camara (Metz).
  • 73'
    Warren Zaïre-Emery (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.

DOELPUNT METZ!

• 59'
      Doelpunt! Paris Saint-Germain 2, Metz 0. Schot met rechts van Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) van buiten het strafschopgebied in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Vitinha.
  • 58'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Bradley Barcola.
  • 56'
    Overtreding van Danley Jean-Jacques (Metz).
  • 56'
    Randal Kolo Muani (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 55'
  • 55'
    Vitinha (Paris Saint-Germain) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 53'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Randal Kolo Muani (Paris Saint-Germain) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Lee Kang-In met een voorzet.
  • 52'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Christophe Hérelle (Metz) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog.
  • 51'
    Kévin N'Doram (Metz) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 51'
    Overtreding van Warren Zaïre-Emery (Paris Saint-Germain).
  • 50'
    Schot met links van Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Lee Kang-In.

• 48'
      Doelpunt! Paris Saint-Germain 1, Metz 0. Schot met rechts van Vitinha (Paris Saint-Germain) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Lee Kang-In met een voorzet.