Live verslag Barcelona - Ferencváros

DOELPUNT BARCELONA!

DOELPUNT FERENCVáROS!

• 41'
      Doelpunt! Barcelona 2, Ferencvárosi TC 0. Schot met rechts van Ansu Fati (Barcelona) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Frenkie de Jong met een steekpass.
  • 39'
    Doelpoging van Lionel Messi (Barcelona)! Schot met links van buiten het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Sergi Roberto.
  • 38'
    Doelpoging van Trincão (Barcelona)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Lionel Messi.
  • 38'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Oleksandr Zubkov (Ferencvárosi TC) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied rechts naast het doel. Op aangeven van Tokmac Chol Nguen met een steekpass na een snelle counter.
  • 37'
    Overtreding van Dávid Miklós Sigér (Ferencvárosi TC).
  • 37'
    Miralem Pjanic (Barcelona) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 36'
    Buitenspel Barcelona. Miralem Pjanic met de pass, maar Lionel Messi staat buitenspel.
  • 35'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Philippe Coutinho (Barcelona) van buiten het strafschopgebied te hoog en te ver naar rechts.
  • 35'
    Schot met rechts van Ansu Fati (Barcelona) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Trincão.
  • 31'
      Aïssa Bilal Laidouni (Ferencvárosi TC) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 31'
    Overtreding van Aïssa Bilal Laidouni (Ferencvárosi TC).
  • 31'
    Sergi Roberto (Barcelona) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 30'
    Aïssa Bilal Laidouni (Ferencvárosi TC) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 30'
    Overtreding van Miralem Pjanic (Barcelona).
  • 30'
    Schot met rechts van Ansu Fati (Barcelona) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Philippe Coutinho.