Wedstrijd voorbij, RB Leipzig 3, Manchester United 2.

Tweede helft voorbij, RB Leipzig 3, Manchester United 2.
  • 90'
    Buitenspel RB Leipzig. Willi Orban met de pass, maar Yussuf Poulsen staat buitenspel.
  • 88'
    Schot met rechts van Marcus Rashford (Manchester United) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Paul Pogba.
  • 87'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Scott McTominay (Manchester United) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied te hoog. Op aangeven van Marcus Rashford.
  • 86'
       Wissel bij RB Leipzig. Marcel Halstenberg komt in de plaats van Angeliño.
  • 86'
    Buitenspel RB Leipzig. Christopher Nkunku met de pass, maar Justin Kluivert staat buitenspel.
  • 85'
    Buitenspel RB Leipzig. Angeliño met de pass, maar Justin Kluivert staat buitenspel.
  • 83'
    Corner voor RB Leipzig. Veroorzaakt door Paul Pogba.

EIGEN DOELPUNT!

DOELPUNT MAN UTD!

• 79'
    Doelpunt! RB Leipzig 3, Manchester United 1. Bruno Fernandes (Manchester United) benut de penalty met een Schot met rechts in de linkerbenedenhoek.
  • 77'
    Strafschop veroorzaakt door Ibrahima Konaté (RB Leipzig) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 77'
    Strafschop Manchester United. Mason Greenwood lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 76'
       Wissel bij Manchester United. Axel Tuanzebe komt in de plaats van Victor Lindelöf.
  • 76'
       Wissel bij Manchester United. Timothy Fosu-Mensah komt in de plaats van Aaron Wan-Bissaka.
  • 76'
      Victor Lindelöf (Manchester United) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 76'
    Justin Kluivert (RB Leipzig) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 76'
    Overtreding van Victor Lindelöf (Manchester United).
  • 75'
    Kopbal van Marcus Rashford (Manchester United) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Bruno Fernandes met een voorzet.
  • 74'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Justin Kluivert (RB Leipzig) van buiten het strafschopgebied links naast het doel. Op aangeven van Angeliño met een kopbal.
  • 74'
       Wissel bij RB Leipzig. Tyler Adams komt in de plaats van Kevin Kampl.
  • 74'
    Yussuf Poulsen (RB Leipzig) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 74'
  • 73'
    Corner voor Manchester United. Veroorzaakt door Marcel Sabitzer.
  • 73'
    Doelpoging van Harry Maguire (Manchester United)! Kopbal van heel dichtbij geblokt. Op aangeven van Scott McTominay met een kopbal.
  • 73'
    Corner voor Manchester United. Veroorzaakt door Péter Gulácsi.
  • 73'
    Schot met rechts van Bruno Fernandes (Manchester United) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel.
  • 72'
    Hands van Yussuf Poulsen (RB Leipzig).
  • 71'
    Schot met links van Mason Greenwood (Manchester United) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Scott McTominay.
  • 71'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Marcel Sabitzer (RB Leipzig) van buiten het strafschopgebied te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Yussuf Poulsen.
  • 70'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Mason Greenwood (Manchester United) van buiten het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar rechts uit een corner.
  • 69'
    Corner voor Manchester United. Veroorzaakt door Christopher Nkunku.
  • 69'
    Schot met rechts van Scott McTominay (Manchester United) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Paul Pogba.

DOELPUNT LEIPZIG!

• 12'
      Doelpunt! RB Leipzig 2, Manchester United 0. Schot met rechts van Amadou Haidara (RB Leipzig) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Angeliño met een voorzet.
  • 9'
    Corner voor RB Leipzig. Veroorzaakt door Aaron Wan-Bissaka.
  • 8'
    Schot met links van Mason Greenwood (Manchester United) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Bruno Fernandes.
  • 7'
    Overtreding van Willi Orban (RB Leipzig).
  • 7'
    Marcus Rashford (Manchester United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 6'
    Schot met links van Angeliño (RB Leipzig) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Dani Olmo.