Wedstrijd afgelopen, FK Qarabag 3, FC Zürich 2.

Tweede helft afgelopen, FK Qarabag 3, FC Zürich 2.
    Buitenspel FK Qarabag. Kevin Medina met de pass, maar Owusu Kwabena staat buitenspel.
  • 87'
      Ole Selnæs (FC Zürich) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 87'
    Kevin Medina (FK Qarabag) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 87'
    Overtreding van Ole Selnæs (FC Zürich).
  • 86'
    Doelpoging van Abdellah Zoubir (FK Qarabag)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Richard Almeida.
  • 85'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Owusu Kwabena (FK Qarabag) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Kady.

DOELPUNT ZüRICH!

DOELPUNT QARABAğ!

• 64'
      Doelpunt! FK Qarabag 3, FC Zürich 1. Schot met rechts van Ibrahima Wadji (FK Qarabag) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Kady.

• 45' +1
      Eerste helft afgelopen, FK Qarabag 2, FC Zürich 0.
  • 41'
    Schot met rechts van Adrián Guerrero (FC Zürich) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek.
  • 39'
    Corner voor FK Qarabag. De bal gaat via Yanick Brecher over de achterlijn.
  • 39'
    Kopbal van Filip Ozobic (FK Qarabag) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Elvin Cafarguliyev met een voorzet.