Wedstrijd afgelopen, FCV Farul Constanta 1, Sheriff Tiraspol 0.

• 90' +8
      Tweede helft afgelopen, FCV Farul Constanta 1, Sheriff Tiraspol 0.

DOELPUNT FARUL!

• 56'
      Doelpunt! FCV Farul Constanta 1, Sheriff Tiraspol 0. Schot met rechts van David Kiki (FCV Farul Constanta) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel.

• 55'
      Doelpunt! FCV Farul Constanta 1, Sheriff Tiraspol 0. Schot met rechts van David Kiki (FCV Farul Constanta) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Denis Alibec.
  • 55'
      Didier Bueno (Sheriff Tiraspol) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 54'
  • 54'
    Overtreding van Didier Bueno (Sheriff Tiraspol).
  • 54'
    Rivaldinho (FCV Farul Constanta) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 53'
  • 53'
      Tudor Baluta (FCV Farul Constanta) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 53'
  • 52'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Tudor Baluta (FCV Farul Constanta).
  • 52'
    Konstantinos Apostolakis (Sheriff Tiraspol) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 52'
    Overtreding van Tudor Baluta (FCV Farul Constanta).
  • 52'
      Amine Talal (Sheriff Tiraspol) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 51'
      Amine Talal (Sheriff Tiraspol) krijgt een gele kaart.
  • 51'
    Amine Talal (Sheriff Tiraspol) gaat naar de grond, maar de scheidsrechter gaat er niet in mee en geeft aan dat er doorgespeeld moet worden.
  • 50'
    Overtreding van Konstantinos Apostolakis (Sheriff Tiraspol).
  • 50'
    Adrian Mazilu (FCV Farul Constanta) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 49'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Jérome Mbekeli (Sheriff Tiraspol) van meer dan 30 meter gaat te hoog. Op aangeven van Didier Bueno.
  • 49'
      Moussa Kyabou (Sheriff Tiraspol) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 48'
  • 48'
    Overtreding van Moussa Kyabou (Sheriff Tiraspol).
  • 48'
  • 46'
    João Paulo (Sheriff Tiraspol) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 46'
  • 46'
    João Paulo (Sheriff Tiraspol) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 46'
    Overtreding van David Kiki (FCV Farul Constanta).
  • 45'
  • 45'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Luvannor Henrique (Sheriff Tiraspol).