•
    Wedstrijd afgelopen, AS Roma 4, Zarja Loegansk 0.

DOELPUNT ROMA!

• 45'
      Doelpunt! AS Roma 3, Zarja Loegansk 0. Schot met rechts van Tammy Abraham (AS Roma) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Nicolò Zaniolo.
  • 45'
       Wissel bij Zarja Loegansk. Olexandr Gladkiy komt in het veld voor Shahab Zahedi.
  • 45'
      Tweede helft begint AS Roma 2, Zarja Loegansk 0.
  • 45'
       Wissel bij Zarja Loegansk. YEhor Nazaryna komt in het veld voor Artem Gromov.

• 45'
      Eerste helft afgelopen, AS Roma 2, Zarja Loegansk 0.
  • 44'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Artem Gromov (Zarja Loegansk) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Serhii Buletsa.
  • 41'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Gianluca Mancini (AS Roma) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Jordan Veretout met een voorzet uit een corner.
  • 40'
    Corner voor AS Roma. De bal gaat via Denys Favorov over de achterlijn.
  • 40'
    Corner voor AS Roma. De bal gaat via Dmytro Matsapura over de achterlijn.
  • PENALTY GEMIST!

• 40'
    Penalty wordt gered! Jordan Veretout (AS Roma) mist deze geweldige kans, Schot met rechts gered in de rechterbenedenhoek.
  • 39'
    Strafschop veroorzaakt door Vladyslav Kabaev (Zarja Loegansk) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 39'
    Strafschop AS Roma. Carles Pérez lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 37'
    Overtreding van Carles Pérez (AS Roma).
  • 37'
    Vladyslav Kabaev (Zarja Loegansk) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 37'
    Schot met links van Carles Pérez (AS Roma) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Gianluca Mancini.