Live verslag Kairat - Basel

DOELPUNT BASEL!

DOELPUNT KAIRAT!

• 44'
    Doelpunt! Kairat 1, FC Basel 1. Arthur Cabral (FC Basel) benut de penalty met een Schot met rechts in de rechterbovenhoek.
  • 43'
      Jacek Góralski (Kairat) krijgt een gele kaart.
  • 42'
    Strafschop veroorzaakt door Dino Mikanovic (Kairat) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 42'
    Strafschop FC Basel. Valentin Stocker lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 42'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Valentin Stocker (FC Basel) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Tomás Tavares met een voorzet.
  • 41'
    Buitenspel Kairat. Ricardo Alves met de pass, maar Vágner Love staat buitenspel.
  • 41'
    Overtreding van Valentin Stocker (FC Basel).
  • 41'
    Jacek Góralski (Kairat) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 32'
    Corner voor Kairat. De bal gaat via Andy Pelmard over de achterlijn.
  • 31'
    Valentin Stocker (FC Basel) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 31'
    Overtreding van Yan Vorogovskiy (Kairat).
  • 31'
    Schot met links van Vágner Love (Kairat) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 30'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Vágner Love (Kairat) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de linkerbovenhoek. Op aangeven van José Kanté met een kopbal.
  • 29'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Arthur Cabral (FC Basel) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Fabian Frei.