• 45' +3
      Eerste helft afgelopen, Lincoln Red Imps 1, Slovan Bratislava 2.

DOELPUNT RED IMPS!

• 45' +1
      Doelpunt! Lincoln Red Imps 1, Slovan Bratislava 2. Schot met links van Roy Chipolina (Lincoln Red Imps) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek uit een corner.
  • 45' +1
    Corner voor Lincoln Red Imps. De bal gaat via Jurij Medvedev over de achterlijn.
  • 44'
    Overtreding van Myenty Abena (Slovan Bratislava).
  • 44'
    Graeme Torrilla (Lincoln Red Imps) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 44'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Jaromir Zmrhal (Slovan Bratislava) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Aleksandar Cavric.
  • 43'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Marco Rosa (Lincoln Red Imps) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Fernando Carralero.
  • 39'
    Overtreding van Jesús Toscano (Lincoln Red Imps).
  • 39'
    Aleksandar Cavric (Slovan Bratislava) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 38'
    Buitenspel Lincoln Red Imps. Scott Wiseman met de pass, maar Kike Gómez staat buitenspel.
  • 35'
    Doelpoging van Ibrahim Rabiu (Slovan Bratislava)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 34'
    Corner voor Lincoln Red Imps. De bal gaat via Myenty Abena over de achterlijn.
  • 33'
  • 33'
    Doelpoging van Ethan Britto (Lincoln Red Imps)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.