Wedstrijd afgelopen, FC Vaduz 1, AZ 2.

• 90' +3
      Tweede helft afgelopen, FC Vaduz 1, AZ 2.
  • 90' +1
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Jens Odgaard (AZ) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Myron van Brederode na een snelle counter.
  • 90'
    Fabio Fehr (FC Vaduz) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90'
    Overtreding van Dani de Wit (AZ).
  • 89'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Fabio Fehr (FC Vaduz) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links uit een directe vrije trap.
  • 88'
    Elmin Rastoder (FC Vaduz) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 88'
    Overtreding van Pantelis Hatzidiakos (AZ).
  • 88'
    Kopbal van Dani de Wit (AZ) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Yukinari Sugawara met een voorzet.
  • 87'
    Corner voor AZ. De bal gaat via Fabio Fehr over de achterlijn.
  • 86'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Nicolas Hasler (FC Vaduz) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Tunahan Çiçek.
  • 85'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Elmin Rastoder (FC Vaduz) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Tunahan Çiçek vanuit een dood spelmoment.
  • 84'
    Kevin Iodice (FC Vaduz) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 84'
    Overtreding van Yukinari Sugawara (AZ).
  • 82'
  • 82'
      Dario Ulrich (FC Vaduz) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 82'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Dario Ulrich (FC Vaduz).
  • 81'
    Overtreding van Dario Ulrich (FC Vaduz).
  • 81'
    Myron van Brederode (AZ) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 78'
       Wissel bij FC Vaduz. Elmin Rastoder komt in het veld voor Milan Gajic.

DOELPUNT VADUZ!

• 75'
      Doelpunt! FC Vaduz 1, AZ 2. Schot met rechts van Nicolas Hasler (FC Vaduz) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek.