•
    Wedstrijd afgelopen, Zalgiris 0, FC Basel 1.

DOELPUNT BASEL!

• 61'
      Doelpunt! Zalgiris 0, FC Basel 1. Schot met links van Andi Zeqiri (FC Basel) vanaf de rechterkant van het doelgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Darian Males met een voorzet.
  • 60'
       Wissel bij Zalgiris. Mathias Oyewusi komt in het veld voor Francis Kyeremeh.
  • 58'
    Renan Oliveira (Zalgiris) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 58'
    Overtreding van Taulant Xhaka (FC Basel).
  • 57'
    Kopbal van Renan Oliveira (Zalgiris) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Nicolás Gorobsov met een voorzet.
  • 56'
      Arnau Comas (FC Basel) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 56'
    Overtreding van Arnau Comas (FC Basel).
  • 56'
    Fabien Ourega (Zalgiris) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Marko Milickovic (Zalgiris) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Renan Oliveira.
  • 51'
    Overtreding van Petar Mamic (Zalgiris).
  • 51'
    Andy Diouf (FC Basel) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 46'
    Schot met rechts van Fabien Ourega (Zalgiris) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Renan Oliveira.