• 90' +6
      Tweede helft afgelopen, Aberdeen 2, PAOK Saloniki 3.

DOELPUNT PAOK!

• 83'
      Doelpunt! Aberdeen 2, PAOK Saloniki 2. Schot met rechts van Vieirinha (PAOK Saloniki) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek.
  • 81'
    Corner voor PAOK Saloniki. De bal gaat via Slobodan Rubezic over de achterlijn.
  • 80'
    Corner voor PAOK Saloniki. De bal gaat via Jamie McGrath over de achterlijn.
  • 79'
    Kopbal van Magomed Ozdoev (PAOK Saloniki) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Kiril Despodov met een voorzet.
  • 78'
    Overtreding van Graeme Shinnie (Aberdeen).
  • 78'
    Mbwana Samatta (PAOK Saloniki) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 74'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Mbwana Samatta (PAOK Saloniki) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel.

DOELPUNT ABERDEEN!

• 57'
      Doelpunt! Aberdeen 2, PAOK Saloniki 0. Schot met rechts van Dante Polvara (Aberdeen) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Bojan Miovski na een snelle counter.
  • 56'
    Buitenspel Aberdeen. Jack MacKenzie met de pass, maar Bojan Miovski staat buitenspel.
  • 56'
    Buitenspel PAOK Saloniki. Taison met de pass, maar Giannis Konstantelias staat buitenspel.
  • 53'
    Buitenspel PAOK Saloniki. Konstantinos Koulierakis met de pass, maar William Troost-Ekong staat buitenspel.
  • 52'
  • 51'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Giannis Konstantelias (PAOK Saloniki) van buiten het strafschopgebied gaat net iets te hoog.